Головна Новини Владика Нестор вручив церковну нагороду командирові 44-ї артбригади

Владика Нестор вручив церковну нагороду командирові 44-ї артбригади

З благословення Митрополита Київського і всієї України Епіфанія архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор вручив церковну нагороду – медаль “За жертовність і любов до України” – командирові 44-ої окремої артилерійської бригади Збройних сил України полковнику Сергієві Баранову.

Зустріч відбулася в єпархіальному управлінні 18 грудня. Архієрей і командир тернопільських артилеристів обговорили актуальні питання, а також подальшу співпрацю духовенства та українських військових.

Православна Церква України нагородила полковника Сергія Баранова за героїзм і самопожертву під час захисту України  та з нагоди Дня Збройних сил України.

Полковник Збройних сил України Сергій Баранов з квітня 2015 року є командиром 44-ої окремої артилерійської бригади, що розміщається в Тернополі. З червня 2016-го опікувався відновленням військового містечка у Теребовлі та Чорткові.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни, нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, у жовтні 2015-го – церковною медаллю «За вірність традиціям» І ступеня.

ДЖЕРЕЛО: Прес-служба Тернопільської єпархії ПЦУ