Головна Новини Владика Бучацький Дмитро Григорак відзначає 30-річчя ієрейських свячень

Владика Бучацький Дмитро Григорак відзначає 30-річчя ієрейських свячень

Отець і Глава УГКЦ Блаженніший Святослав особисто та від імені Синоду Єпископів УГКЦ привітав єпарха Бучацького владику Дмитра Григорака з 30-річним ювілеєм ієрейських свячень, — інформує департамент інформації УГКЦ.

«У цей святковий день дякуємо Господеві за дар Вашого життя та за всі дари, якими Він так рясно Вас наділив і які Ви щедро примножили впродовж свого жертовного служіння Богові й Церкві. Святкування Вашого ювілею — це велика подія для всіх нас. Разом із Вами заносимо до престолу Всевишнього наші молитви, дякуючи Йому за те, що покликав Вас на дорогу священства, яке стало джерелом щедрих Божих ласк для Церкви», — йдеться у вітальній грамоті Глави Церкви, пише Чортків Сіті.

«Отримавши дар священства з рук владики Софрона Дмитерка, ісповідника віри підпільної Церкви, Ви огортали своєю душпастирською опікою наших вірних у багатьох святинях Василіанського чину, а це і Погоня, і Володимир-Волинський, і Луцьк. Високо цінуємо Ваше служіння як духівника організації «Українська молодь — Христові» та Рух «За життя», — пише Глава УГКЦ.

Прохаючи в милосердного Господа винагородити владику Дмитра сторицею за його старання, Глава Церкви склав владиці сердечну подяку та висловлив визнання і похвалу, а також побажав рясних Божих благословень і допомоги Святого Духа.