Головна Новини Вкрасти позашляховик голові РДА не дадуть

Вкрасти позашляховик голові РДА не дадуть

Сьогодні, 28 вересня Прокуратура Тернопільської області розпочала кримінальне провадження стосовно факту замаху на привласнення державного майна головою Збаразької РДА Анатолієм Качкою.

Нещодавно, в ЗМІ появилася інформація про те, що ніби то Анатолій Качка має намір привласнити позашляховик VOLKSWAGEN TOUAREG, який був закріплений за головами ОДА Іваном Стойком та Юрієм Чижмарем, згодом на ньому їздили заступники голови ОДА, а за каденції Степана Барни його передали на баланс Збаразької РДА.

“Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за ст. 15, ч.2 ст. 191 КК України( Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

У рамках кримінального провадження перевіряється інформація, поширена кількома інтернет-виданнями щодо спроби привласнення керівником районної державної адміністрації позашляховика VOLKSWAGEN TOUAREG, який перебував на балансі однієї з РДА.

Розслідування проводить слідчий відділ прокуратури області” – йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Тернопільської області.