Головна Новини “Ви предателі!” – на Тернопільщині прихильники РПЦ надіслали нецензурного листа вірянам ПЦУ

“Ви предателі!” – на Тернопільщині прихильники РПЦ надіслали нецензурного листа вірянам ПЦУ

10 лютого віряни церкви в селі Дунаїв Кременецького району вирішили перейти у підпорядкування Помісної церкви України. Рішення прийняли на зборах громади. “За” проголосували понад 70 відсотків жителів. Проте такий результат не сподобався прихильникам московського патріархату. У відповідь вони надіслали вірянам ПЦУ листа, який містить ненормативну лексику, – про це написав у мережі Фейсбук Петро Жовтовський та додав фото докумета.

“Реакція прихильників москвинського патріархату на перехід Дунаївської парафії до ПЦУ. А сьогодні, 11 лютого, московські прихильники закрилися в церкві і проводять свої збори. Десь приблизно12-15 адептів.”, – написав Петро Жовтовський.

Допис Петра Жовтовського викликав жваве обговорення.

“Таке!!!!!! може написати тільки така людина, яка немає нічого Божого…і мені сумно, що духовний наставник виховав таких прихожан. І такі “люди” хочуть керувати нами на місцевому і державному рівні…”, – прокоментував Віктор Михайлюк.

 “Нещасні люди, не розуміють, що прокльони завжди повертаються до того, хто проклинає.”, – зазначила Ірина Петрівна Мельник.

Джерело: Медіатор