Головна Новини “Витягнули з машини і почали бити ногами”, – на Тернопільщині побили АТОвця

“Витягнули з машини і почали бити ногами”, – на Тернопільщині побили АТОвця

Ми уже повідомляли, про інцидент,  що  трапився 17 грудня у Чорткові. Місцеві жителі помітили як молодик у неадекватному стані сідає за кермо. Перепинили його, затримали та викликали поліцію. А вже ввечері мати правопорушника звернулася із заявою про те, що її сину завдали травм та побоїв. Спершу звинуватили у цьому самих патрульних, а тоді людей, котрі затримали хлопця.

З Реально зв’язалася сестра юнака та розповіла як на її думку усе було насправді. Тетяна повідомила, що автівку його брата “підрізали” невідомі на іноземних номерах. Витягнули брата з машини і почали бити.  Сестра наголосила, що хлопець є військовослужбовцем і на кілька днів приїхав додому із зони АТО.

“Всім добрий вечір дорогі небайдужі громадяни! Дякую вам що ви такі уважні та побачили як мій брат сідав у неадекватному стані сп*яніння за кермо та підрізали своєю машиною червоний Форд на Американських номерах реєстрації (WEK- 41 M ) його машину та витягнули його з машини і почали бити. Один тримав інший наносив тілесні ушкодження а потім після того як мама прийшла до них ще й до мами почали грубіянити! А інші добрі люди які проходили повз віруючі які тільки помолившись в Церкві ішли додому та ніхто навіть і словом не заступився за чиюсь дитину. Дуже вам дякую. А патрульні які приїхали на місце сказали моїй мамі що це він сам впав. Потім повезли його в лікарню на огляд в якому лікар зазначив що в нього подряпина передпліччя розтягнуті звязки на лівій нозі. А про подряпини на обличчі та струс мозку (головокружіння, тошнота та випльовування крові ) ніхто і нічого не говорив та не написав. Після того я відвезла його додому. …. Хочу сказати вам всім хто це читав та ще прочитає та підтримує і захищає тих негідників які це зробили з моїм братом ідіть на Схід та захищайте рідну країну та слабших від вас як це зробив Рік тому мій братик який прийшовши із зони АТО на декілька днів додому яка його давно вже не бачила та кожної ночі молиться щоб із ним нічого не сталося і він вернувся живим додому”, – повідомила Тетяна.