Головна Новини Випускникам ПТУ пропонують високу зарплату і кар’єрний ріст

Випускникам ПТУ пропонують високу зарплату і кар’єрний ріст

Молодим людям, які щойно закінчили вищий або професійно-технічний навчальний заклад пропонують йти на військову службу за контрактом. Не маючи досвіду роботи, вони одразу зможуть отримувати зарплату у розмірі сім тисяч гривень. Крім того, зможуть, за бажанням, «підніматися» по кар’єрній драбині на обраній посаді. Про це вкотре розповів головний комісар області, полковник Володимир Катинський.

«Збройним Силам України потрібні молоді люди, які отримали відповідну освіту та закінчили навчаннях у вузах та училищах, – каже Володимир Катинський, військовий комісар Тернопільського обласного військового комісаріату. – Крім бойових спеціальностей, командира гармати, навідника, розвідника, командира відділення, начальника радіостанції, для яких необхідна професійна підготовка, потрібні і водії, ремонтники, зв’язківці, такелажники, діловоди, кухарі, тобто професії, які готують в наших ВПТУ. Грошове забезпечення у сім тисяч гривень не кожен підприємець чи установа може виділити на зарплату працівників. Тож для молодих людей – це свідомий вибір, є можливість розвитку, професійного навчання у подальшому. Крім працевлаштування пропонуємо і кар’єрний ріст на різних посадах. Багато вакантних посад залишається у нашій частині. Інші область так само комплектують військові частини на Тернопіллі – Хмельниччина, Івано-Франківщина, Рівненщина. Чекаємо випускників вузів у військкоматах для оформлення справ і для подальшої служби в ЗСУ.».

А випускники шкіл можуть подавати документи у військові вищі навчальні заклади або військові факультети при цивільних вузах. Для тих, хто не пройде за конкурсом у вибраний вищий навчальний заклад це може бути альтернативою для вступу на безкоштовну, державну форму навчання.