Головна Новини Випускний 2016 у Тернополі (фото)

Випускний 2016 у Тернополі (фото)

Ця подія відбувається раз в рік. І на неї чекають, як самі учасники дійства, так і пересічні тернополяни. Одні – з хвилюванням, інші – з цікавістю. Це – Свято випускника. Цього року воно припало на 28 травня.

Розпочалося свято традиційним парадом. Випускники тернопільських навчальних закладів велелюдною колоною пройшли центральними вулицями від озера до міського стадіону. В цей час усі бажаючі мали можливість роздивитися наряди дівчат, спеціально куплені чи пошиті на замовлення. І щороку юні тернополянки не перестають дивувати глядачів. Щодо юнаків, то вони надають перевагу традиційним вишиванкам та класичним костюмам.

Офіційна частина проходить на центральному стадіоні. Гості та випускники займають трибуни, а медалісти з нетерпінням чекають вручення нагород, задля яких старанно вчилися не один рік. У 2016-му в Тернополі було 1204 одинадцятикласників. 99 з них отримали “золоті” медалі, 43- “срібні”. Вручали медалі випускникам керівники міста та області. На роль ведучого цього разу міська влада запросила відомого шоумена Сергія Притулу. А після завершення урочистої церемонії для випускників грав гурт «Лос Колорадос».