Головна Новини Випускний у Ланівцях. Фото

Випускний у Ланівцях. Фото

29 червня 2019 року в Лановецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулось хвилююче прощання зі школою – випускний вечір для учнів 11-ого класу. Цього дня випускники отримали документ про здобуття середньої освіти. Із одинадцятого класу випущено 31учень.
Шкільне подвір’я раз в рік збирає таку кількість вродливих дівчат та ставних хлопців, котрі немов завдяки чарам за одну ніч перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних джентльменів. Навіть природа цього дня скорегувала свої плани і вирішила не зіпсувати випускникам свята.
Із вітальним словом до випускників звернувся директор школи В.І. Рубець. Він побажав випускникам твердо крокувати до обраної мети та реалізувати свої здібності і таланти.
На випускний вечір до освітнього закладу завітав міський голова Лановець Роман Володимирович Казновецький. Мер привітав молодь із початком дорослого життя, побажав завжди пам’ятати, що головне в житті — допомагати людям, творити добро, дарувати радість, шанувати батьків та вчителів, працювати наполегливо й натхненно.

Фото  Інна Пастернак