Головна Новини Виніс із полум’я на руках: у Тернополі нагородили відважного пожежника (Фото)

Виніс із полум’я на руках: у Тернополі нагородили відважного пожежника (Фото)

Начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області Віктор Маслей вручив урядову нагороду, нагрудний знак «За відвагу в надзвичайній ситуації» старшому прапорщику служби цивільного захисту, командиру відділення другої державної пожежно-рятувальної частини Олегу Школьному.

Рятувальник нагороджений за особисту мужність і героїзм, виявлені при рятуванні людини на пожежі що трапилась 19 листопада 2020 року у Тернополі. В той день, о 21.12 бійці ДСНС отримали повідомлення про пожежу у квартирі на сьомому поверсі дев’ятиповерхового будинку, по вул. Просвіти. Коли підрозділ прибув за викликом, вогнем була охоплена кімната квартири, густий дим обмежував видимість, вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання.

Власницю квартири рятувальники виявили непритомною, винесли жінку на свіже повітря та надали їй першу долікарську допомогу, передали працівникам швидкої. Пожежу ліквідували за лічені хвилини, та найважливіше те, що життя молодої людини вдалося вихопити із обіймів смерті. Тепер про це нагадуватиме заслужена нагорода.

Читають також: Рятували молодших дітей і обгоріли: у Тернополі в пожежі постраждали батько і син