Головна Новини Винесли ногами вперед і кинули головою до бетону: деталі порятунку ковідної хворої...

Винесли ногами вперед і кинули головою до бетону: деталі порятунку ковідної хворої у Тернополі (Відео)

Камеру відеоспостереження у ліфті зазвичай встановлюють для безпеки. Однак цього разу саме вона стала причиною неабиякого скандалу, який набрав всеукраїнського розголосу.

43-річна Зоряна хворіла на коронавірус. З кожним днем їй ставало все гірше і гірше. Того дня їй стало зовсім погано. Вдома була лише донька. Перелякана дівчина зателефонувала до батька. Той сказав негайно викликати “швидку”.

З приїздом медиків почалася катавасія, розповідає Сьогодні

“Її винесли ногами вперед! Між поверхами кинули головою об бетон. Медсестра ще й зашпорталась за її голову. В ліфті дверима притиснули ноги”, – розповідає обурений чоловік.

А ще дивувало те, що медики не заперечували, щоб їм допомагали сторонні люди. Вони були у захисних костюмах. А ось дівчина, котра одразу ж кинулась їм на допомогу, і стояла впритул біля хворої, ні.

Після того, як мешканці будинку побачивши те кричуще відео, звернулися, щоб їм продезінфікували ліфт і сходову клітку. Однак у відповідь почули, що вихідний і ніхто нічого не зробить. Тому дезінфекцію провів сам голова ОСББ.

До слова, пропри усі труднощі, “швидка” таки доправила тернополянку в лікарню. Лікарі сім днів боролися з її життя. Та коронавірус виявився сильнішим і Зоряна померла.

У “швидкій” провини не визнають, кажуть працювали як належить.

https://www.facebook.com/segodnyaonline/videos/155329096515989/