Головна Новини Вибір експертів HypeSneakerShop: головні убори на осінь 2020

Вибір експертів HypeSneakerShop: головні убори на осінь 2020

З приходом осені всі ми замислюємося про те, як би придбати крутий головний убір, який буде підходити під наші з Вами переваги, і звичайно ж модні тренди цього року. Сьогодні експерти HypeSneakerShop приготували кілька стильних варіантів на кожен день, які не залишать Вас байдужими.

Панами – саме їм колись пророкували неймовірну славу серед населення. Однак, відразу після появи такої моделі на полицях магазинів, очікуваного ажіотажу не сталося. Тільки через деякий час такий головний убір зайняв свою нішу в світі моди. При чому, що панами вже кілька сезонів радують модників і модниць своєю зручністю та універсальністю. З виключно пляжної моди, вони перекочували в світ вулиць і далі стали повсякденним маст хевом. Сьогодні на ринку товарів можна знайти не тільки літній варіант, але і вже утеплений варіант на флісі, а також з хутра. Магазин HypeSneakerShop також не стоїть осторонь і може запропонувати покупцям цікавий вибір головних уборів, клацай тут і насолоджуйся. А ми погнали далі.

На хвилі популярності вже кілька сезонів поспіль залишаються бейсболки. Здавалося б усіма відомий головний убір, але тільки недавно цей тренд стрімко увійшов в маси, і заполонив всі магазини. Придумані спочатку як атрибут спортивного одягу, бейсболки вже давно перекочували в повсякденне життя. Такий аксесуар модниці всього світу поєднують абсолютно по-різному, хтось з oversize-жакетами або шкіряними піджаками і пальто, а з сукнями краще надягати хутряні варіанти.

Самим класичним і елегантним головним убором по праву вважається капелюх. Її прихильниками є не тільки жіноча половина суспільства, а й чоловіча. Все тому що, кожен образ з таким незвичайним атрибутом виглядає гармонійно, лаконічно і головне, цілісно. Крім того, такий аксесуар може стати не тільки доповненням у Вашому повсякденному look-у, а й його головною родзинкою, всього лише потрібно правильно підібрати колір.

І наостанок, не варто забувати про кепкі. Теж дуже незвичайний і привабливий головний убір, який зробить яскравіше будь яке повсякденне вбрання. Ці кашкети сміливо адаптуються під сучасні тенденції, наприклад осінню кепі можна зустріти зі шкіри або еко-шкіри, текстильного матеріалу на теплій підкладці і інші. Вдалий і сміливий варіант на кожен день. А ви вже вибрали, що будете носити цієї осені і чим радувати чужий погляд? Спробуйте сміливі і незвичні для себе варіанти і тоді ви відчуєте себе по-справжньому впевненими і привабливими.