Головна Новини Вже рік на передовій бійців захищають оборонні споруди, які зводили працівники компанії...

Вже рік на передовій бійців захищають оборонні споруди, які зводили працівники компанії “Креатор-Буд” під керівництвом Ігоря Гуди

Уже рік наших бійців в зоні АТО захищають окопи, бліндажі та інші споруди, які звели на передовій тернопільські будівельники. Як розповідає директор будівельної компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда, працювати на передовій хоч і було небезпечно, але це себе повністю виправдало, адже зведені захисні споруди врятували життя не одному бійцеві.

До цього часу окопи та бліндажі вистояли під ворожими кулями, вціліли та надалі продовжують виконувати свої функції. Тернопільська область минулого року перша впоралась із поставленим завданням і кілометри оборонних споруд, які звели будівельники Тернополя, називають на Луганщині “Тернопільською стіною”.
Працювати рік тому доводилось фактично під кулями, бо вже поруч починалась підконтрольна терористам територія. Захищали будівельників, які часто ризикували життям, бійці.

— Головна цінність — людське життя, особливо, коли йдеться про життя тих, хто залишив все і, ризикуючи найціннішим, кинувся обороняти рідну країну. Тому ми викликались їхати на передову, щоби побудувати захисні споруди. Дуже приємно, коли нашим будівельникам дзвонили потім бійці й дякували. На щастя, захисні споруди вистояли й зараз продовжують служити нашим бійцям, — розповідає директор будівельної компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда.

Виконроб будівельних робіт компанії “Креатор-Буд” Іван Гривнак зазначає, що найвищою нагородою за роботу є врятовані життя. У травні минулого року, пригадує він, міни вибухали зовсім близько, адже ворог намагався знищити техніку. Та робота не припинялась, тому завершити будівництво вдалось одними з перших. Іван Гривнак додає, велике значення мало й те, що разом з працівниками на першій лінії оборони був і директор будівельної компанії “Креатор-Буд” Ігор Гуда.

Спеціально укріплені бліндажі розраховані на сотні військових. За рік прихисток там знайшли тисячі бійців, які захищають Україну.

Нагадаємо, компанія “Креатор-Буд” підтримує демобілізованих бійців, зокрема найбільш соціально незахищеним бійцям виділять квартири в новому мікрорайоні, який зведуть в напрямку Підволочиського шосе.