Головна Новини Вже другу добу дорожники чистять державні автошляхи Тернопільської області

Вже другу добу дорожники чистять державні автошляхи Тернопільської області

Аби забезпечити проїзд мережею, без перепочинку з 4 ранку неділі 170 шляховиків чистять і посипають майже 1,5 тисячі кілометрів.

На дорогах державного значення працює 170 спецмашин, серед яких 81 КДМ з відвалом;13 автогрейдерів;15 тракторів з відвалами;33 навантажувачі;28 патрульних машин.

Техніка підрядних організацій оснащена GPS-трекерами, тому Служба автомобільних доріг у Тернопільській області може чітко контролювати роботу організацій.

Завдяки скоординованій роботі із патрульною поліцією та ДСНС перекриття руху вдалося уникнути. Вантажівкам, котрі не змогли самостійно виїхати, оперативно надали допомогу та не допустили утворення транспортного колапсу.

Робота дорожніх організацій не припиняється. З ранку заступила чергова зміна. Потужний боковий вітер та інтенсивний снігопад миттєво нівелюють роботу дорожників. Першочергово ліквідовують наслідки негоди на автошляхах міжнародного, національного та регіонального значення.З огляду на складні погодні умови водіїв просимо не вирушати без необхідності у далекі поїздки. Якщо протектор на ваших шинах стерся – не наражайте себе на небезпеку, залишайтеся вдома.