Головна Новини Ветерани ФК «Креатор-Буд» у неділю гратимуть з командою «Шахтар-Донецьк» у Тернополі

Ветерани ФК «Креатор-Буд» у неділю гратимуть з командою «Шахтар-Донецьк» у Тернополі

30 жовтня, в неділю о 14 годині на центральному стадіоні Тернополя відбудеться матч Кубка України серед ветеранів між ФК «Креатор-Буд» та ФК «Шахтар-Донецьк». 23 жовтня, у першій грі чвертьфіналу футболісти «Креатор-Буду» обіграли донецьку команду з рахунком 4:2. Фаворити Тернопільщини уже готуються до зустрічі з суперником і запрошують вболівальників на недільну гру.

Нагадаємо, що футбольна команда «Креатор-Буд» була створена у 2008-му ро30 жовтня, в неділю о 14 годині на центральному стадіоні Тернополя відбудеться матч Кубка України серед ветеранів між ФК «Креатор-Буд» та ФК «Шахтар-Донецьк». 23 жовтня, у першій грі чвертьфіналу футболісти «Креатор-Буду» обіграли донецьку команду з рахунком 4:2. Фаворити Тернопільщини уже готуються до зустрічі з суперником і запрошують вболівальників на недільну гру. ці і є багаторазовим чемпіоном Тернополя та області серед любительських команд, володарем суперкубка області з футболу, володарем Кубка України 2014-го року та фіналістом суперкубка України 2015 р. серед команд-ветеранів, учасником чемпіонату світу 2015-го року серед команд діаспори.

У неділю Тернопіль зустрічатиме легендарних футболістів донецького «Шахтаря», серед яких сподіваються побачити Дмитра Шуткова, Сергія Попова, Михайла Старостяка, Володимира П’ятенка, Геннадія Зубова, Геннадія Орбу, Олега Матвєєва, Олексія Бєліка та Сергія Ателькіна. Честь Тернополя у другій грі чвертьфіналу виборюватимуть ветерани ФК «Креатор-Буд». Серед них – президент та засновник команди Ігор Гуда, головний тренер Віталій Гоцалюк, відомі в Україні та поза її межами футболісти Іван Матлак, Михайло Оліяр, Андрій Шпак, Сергій Богородиченко, Автанділ Гвіанідзе, Руслан Хома, Богдан Іванців, Віктор Кучерас.

Перша зустріч команд Тернополя та Донецька відбулась у 2014-му році, тоді ветерани футболу «Креатор-Буд» у півфіналі з ФК «Шахтар-Донецьк» отримали перемогу з рахунком 2:0 .

У цьому ж році футболісти «Креатор-Буду» стають володарями кубка України.

Бажаємо нашій команді перемоги у другій грі чверть фіналу.

Нагадаємо, гра відбудеться на центральному стадіоні Тернополя у неділю, 30-го жовтня, 0 14-тій годині . Вхід вільний.