Головна Новини Весілля відомого ловеласа з Тернопільщини опинилося під загрозою через карантин

Весілля відомого ловеласа з Тернопільщини опинилося під загрозою через карантин

Катерина Реп’яхова мала вийти заміж за Віктора Павліка 10 червня 2020 року в Дніпрі, її рідному місті. Але через пандемію коронавірусу урочистість молодята можуть перенести, про це вона повідомила на сторінці в Instagram.

Весілля вони поки що не переносять, але все можливо. Адже її близькі подруги і мама перебувають в інших країнах, а коли відкриють повітряний простір – невідомо.

“Яка доля нашого весілля? На відповідь на це питання чекають усі! Гості, рідні, журналісти, підписники. На сьогоднішній день ми не належимо самі собі, але ми не поспішаємо переносити весілля. Якщо кордонів не відкриють до кінця червня, то весілля, звичайно, буде перенесено. Тому що мама – в Ізраїлі, одна подруга – в Москві, одна – в Лондоні, одна – в Америці. Так само для нас важливо, яке фінансове становище буде в наших гостей, а це залежить від того, наскільки швидко ми всі справді зможемо взятися до своїх робіт. Якщо весілля перенесемо – нову дату розсекречувати не будемо”, – повідомила Катерина.

Також молода наречена співака зізналася, що зовсім не засмучена через ситуацію, що склалася.

“Скажу так, я абсолютно спокійна і не бачу приводів для смутку. Єдине, коли шукала фото для поста, надивилася на свої гарні сукні і зрозуміла, як же сильно я хочу їх уже вдягнути”.

Наречена співака Віктора Павліка 25-річна Катерина Реп’яхова показала світлину з душу. Так дівчина проілюструвала гнівний пост в Іnstagram. Майбутню 4-ту дружину Віктора Павліка обурили публікації про їхню пару в ЗМІ, пише  “Газета.Юа”.