Головна Новини Великоберезовицька сільрада через поширення “ковіду” призупинила роботу

Великоберезовицька сільрада через поширення “ковіду” призупинила роботу

Через загрозу масового поширення коронавірусу в Тернопільському районі призупинили роботу Великоберезовицька сільська рада, яка є центром громади. Робота проводиться виключно дистанційно.

Нагадаємо, за 20 січня на Тернопільщині зареєстровано 1057 випадків COVID-19 за добу, за 19 січня – 1144. Це максимальний показник за весь період спостереження поширення коронавірусу на Тернопільщині.

За показниками, наша область відповідає критеріям помаранчевої зони. У зв’язку з цим, рішенням ТЕБ та НС у регіоні посилено контроль за дотриманням протиепідемічних заходів. Зокрема, у громадському транспорті, закладах харчування, органах місцевого самоврядування.

Загалом в області на COVID-19 хворіє 4988 осіб. Понад 600 – у лікарнях.

– Спостерігається високий приріст захворюваності серед дітей, які після свят повернулись на навчання. Станом на 20 січня хворіє 141 школяр. Наразі не йде мова про повне припинення роботи закладів освіти, однак деякі з них самостійно приймають рішення про закриття класів, з метою недопущення поширення інфекції. Визначені заклади охорони здоров’я готові до надання допомоги і забезпечені киснем на 100%. Не забувайте дотримуватися протиепідемічних заходів, вакцинуйтеся, – наголосив голова Тернопільської ОДА Володимир Труш.
Джерело: Тижневик “Номер один”