Головна Новини Вбивця таксиста залишиться під вартою

Вбивця таксиста залишиться під вартою

таксіПрокуратура Підгаєцького району здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому стосовно жителя Тернопільського району за фактом вчинення закінченого замаху на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині.

Нагадаємо, 22 червня 2015 року пасажир спричинив водію таксі ножові поранення через небажання розрахуватися за проїзд. У салоні автомобіля він наніс кухонним ножем удар потерпілому в ділянки голови, шиї та рук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 – п.6 ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство).

За клопотанням прокуратури Підгаєцького району суд обрав жителю Тернопільського району запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Не погоджуючись з цим рішенням суду, підозрюваний його оскаржив.

Як повідомив виконувач обов’язків прокурора Підгаєцького району Юрій Цапко, апеляційний суд Тернопільської області відхилив апеляцію жителя Тернопільського району, який просив змінити запобіжний захід на більш м’який, що не пов’язаний з арештом та залишив без змін рішення суду першої інстанції.