Головна Новини “Ваші донати мають знайти чесне застосування”: Михайло Діанов передав побратимам на лікування...

“Ваші донати мають знайти чесне застосування”: Михайло Діанов передав побратимам на лікування понад 23 мільйони гривень

Звільнений із полону тернополянин Михайло Діанов усі кошти, які передали йому на лікування, вирішив переадресувати на лікування побратимам. Сума становить 23 мільйони 430 тисяч гривень. Про це він повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

Це Суспільному підтвердила й дочка бійця Катерина Діанова.

“Від перших днів звільнення я отримав надзвичайну турботу моїх співвітчизників, увагу журналістів і багатьох бажаючих допомогти. Я отримав колосальну суму допомоги від простих громадян. Нема достатніх слів вдячності всім вам. Ваші донати були не лише турботою – це ще й велика відповідальність. Вони мають знайти правильне і чесне застосування”, – написав Діанов.

За його словами, Рінат Ахметов і футбольний клуб “Шахтар” вирішили допомогти з лікуванням, з пошуком найкращих лікарів за кордоном, з підготовкою документів. Це дало надію, що права рука знову буде повноцінною.

Тернополянин Михайло Діанов передав побратимам на лікування понад 23 мільйони гривень

Михайло Діанов отримав футболку від “Шахтаря”. Фото: facebook

“Я знаю, що мені пощастило більше, ніж багатьом хлопцям. Мене впізнають, допомогти мені відгукнулось так багато людей. І тепер я маю шанс повернути собі здорову руку. Я мрію про те, що так само я зможу допомогти й іншим хлопцям. Моя головна мета, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками – більше”.

Михайло Діанов повідомив, що розповідатиме про кожного, кому буде надана допомога, і готуватиме повний звіт використання донатів.

“Ви прагнули допомогти мені одному, а, сподіваюсь, допоможете багатьом захисникам України!” – йдеться у дописі військовослужбовця.