Головна Новини Бійці тернопільського добробату «ТАЙФУН» поповнюють лави військових на фронті

Бійці тернопільського добробату «ТАЙФУН» поповнюють лави військових на фронті

Ще кілька бійців тернопільського добровольчого батальйону «ТАЙФУН» долучилися до військових на передовій. Нагадаємо, добробат сформувався практично у перші дні повномасштабного вторгнення окупантів в Україну. Вже у березні добровольці почали патрулювати місто спільно з поліцією та долучатися до ЗСУ в зонах бойових дій.

Повноцінне навчання, постійні тренування та охорона спокою і безпеки тернополян – добровольці батальйону «Тайфун» постійно вдосконалюють вміння та навички, щоб бути готовими якісно захищати своє місто та країну.

«Ми вирішили з самого початку вирішили підтримувати та забезпечувати охорону правопорядку в місті. І, повірте, роботи вистачає. Порушення комендантської години, розпивання алкогольних напоїв у заборонених місцях або в заборонений час, конфлікти, наркотичні речовини та ті, хто їх розповсюджує, нетверезі кермувальники, диверсійні групи – це те, з чим постійно на вулицях мають справу наші бійці», – розповідає командир добробату Богдан Юлик.

Але окрім роботи в тилу, частина бійців також виконує бойові завдання в складі ЗСУ на передовій. Днями до наших військових на фронті долучилися ще кілька «тайфунівців».

«Частина наших людей, після відповідного навчання, вже не вперше відправляються в зону бойових дій. Ми намагаємося всіляко підтримувати своїх побратимів, які прийняли рішення боротися з окупантами на передовій. До прикладу, командиру одного з наших відділень, від колективу ми подарували натільний хрестик, щоб Господь беріг його та допоміг здобути для нас перемогу», – зазначив Богдан Юлик.

Додамо, добробат регулярно висвітлює інформацію про діяльність на своїх сторінках у соцмережах.