Головна Новини Бійці 128-бригади, які вийшли з Дебальцево не залужили щоб їх зустрічала влада?

Бійці 128-бригади, які вийшли з Дебальцево не залужили щоб їх зустрічала влада?

DSC_0090Сьогодні додому повернулися бійці 128 гірсько-піхотної бригади. Один автобус приїхав в Тернопіль біля шостої години ранку, а другий зустрічали близько 16.00.

Стомлені, виснажені і щасливі хлопці нарешті приїхали на рідну Тернопільщину. На автовокзалі зустрічали їх рідні, близькі, друзі та перехожі із вигуками «Герої!» та «Слава!».

Майже усі хлопці були  мобілізовані у серпні-вересні минулого року. Більшість вперше приїхали додому після важких боїв на Сході.

Василь з села Чернихів Зборівського району щасливо повернувся з-під Дебальцеве. Він не був вдома з початку вересня. Зізнається, дуже сумував за батьками, сестрами, рідними та друзями.

Хлопці приїхали додому на 18 днів. А далі бойове злагодження і знову відправлення в зону АТО.

Матері та дружини зі сльозами на очах обіймали своїх героїв, а ще просили подякувати міській та обласній владі за урочисту зустріч на автовокзалі.

 – Наші хлопці шість місяців були в найгарячішій точці і боронили Україну, – каже пані Надія з Тернополя. – Хіба вони не зуслужили, щоб їх зустріли урочисто на Театральному майдані. Прикро, що таке байдуже ставлення до наших захисників.