Головна Новини Бійця “Правого сектора” із Тернопільщини який порізав студентів відпустили під заставу

Бійця “Правого сектора” із Тернопільщини який порізав студентів відпустили під заставу

vbyvstvoФранківський районний суд Львова відпустив під заставу 48,7 тис. грн 21-річного бійця «Правого сектора», який поранив ножем чотирьох студентів університету «Львівська політехніка». Гроші назбирали бійці «Правого сектора», і адвокат хлопця вніс їх як заставу.
Двоє молодиків з ножем напали на юнака з дівчиною«Він перебуває на стаціонарному лікуванні у Львівській обласній психіатричній лікарні. Нагляду за ним немає. Суд не надавав постанови про те, щоб тримати його під охороною, а постановив про внесення застави в розмірі 48 720 грн. Ці кошти зібрали його побратими з Добровольчого українського корпусу», — розповів речник «Правого сектора» у Львові Тарас Кузяк.
Нагадаємо, 16 березня боєць ДУК «Правий сектор», родом з Тернопільської області, після повернення із зони проведення АТО підрізав ножем студентів біля гуртожитку «Львівської політехніки». Конфлікт виник через те, що він намагався потрапити в гуртожиток. Хлопець не перебував у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Його дії пов’язані із психічними розладами. Одного зі студентів госпіталізували у стані середньої важкості.

Джерело: Інфопростір