Головна Новини Бучацька центральна райлікарня – серед лауреатів Національного бізнес-рейтингу в Україні

Бучацька центральна райлікарня – серед лауреатів Національного бізнес-рейтингу в Україні

Національний бізнес-рейтинг (Союз Национальных бизнес-рейтингов) щорічно проводить аналіз роботи українських підприємств і визначає тих, які досягли найвищих показників рентабельності, платоспроможності, фінансової успішності й результативності.
Оцінювання проводиться за 18 показниками роботи та у 5 номінаціях.
Окрім того, НБР за результатами незалежного ранжування укладає топсписки підприємств та інформує лауреатів про присвоєння їм статусу «Лідер галузі 2019» поштовими повідомленнями.
Рейтингові показники в 2020 році визначалися серед 1206 902 підприємствами України.
Про те, що КНП «Бучацька центральна районна лікарня» районної ради за результатами Національного бізнес-рейтингу в Україні підтвердило високі рейтингові показники у двох номінаціях: «Фінансові показники успішної діяльності» та «Рентабельність реалізованої продукції (товарів, робіт, послуг)» повідомив листом голова оргкомітету І.В.Литвинова.
Також, враховуючи результати рейтингової програми, підприємству КНП «Бучацька центральна районна лікарня» районної ради присвоєно статус «Лідер галузі 2020».
Як зазначено в повідомленні: «Це свідчення високої ефективності управління ресурсами, надійності і професійності».
Ми вітаємо трудовий колектив та керівництво Бучацької центральної районної лікарні з визнанням їхньої професійності на рівні держави та сподіваємось, що успіх буде супроводжувати цей працьовитий колектив і надалі. І хоч сьогодення наповнено викликами і випробуваннями, ви справляєтеся з проблемами та успішно утримуєте престиж професії – працівник медичної галузі.
Нових вам успіхів та нових перемог!»
Нагадаємо, за офіційною інформацією Національного бізнес-рейтингу, минулоріч лауреатами Національного бізнес-рейтингу в Україні стали медичні заклади Тернополя, Канева, Немирова. Їм також присвоєно звання «Лідерів галузі 2019»