Головна Новини Будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює під керівництвом Ігоря Гуди, відзначила десятиріччя

Будівельна компанія “Креатор-Буд”, що працює під керівництвом Ігоря Гуди, відзначила десятиріччя

Десять років тому на будівельному горизонті у Тернополі з’явилось тоді ще невеличке підприємство «Креатор-Буд». Молодий, прогресивний та амбітний керівник Ігор Гуда та його невеличкий колектив у складі п’яти людей беруться до свого першого дітища і розпочинають зведення будинку на вулиці Лисенка. Стрімко і впевнено з року в рік «Креатор-Буд» набирає обертів. Якість будинків та довіра людей стає основою для молодої будівельної компанії, що працює під керівництвом Ігоря Гуди. У найскладніший період – час економічної кризи — “Креатор-Буд” чи не єдиний у Тернополі, не заморожуючи жодного об’єкта, вчасно виконує свої зобов’язання перед людьми. Минає десять років і зараз уже не п’ять, а п’ять сотень людей працює у будівельній компанії.

За цей час під керівництвом Ігоря Гуди “Креатор-Буд” отримує визнання, а разом з тим — престижні нагороди. Так, у 2012-му житловий комплекс АРГО, збудований компанією “Креатор-Буд” визначають кращим будинком України. У цьому ж році компанія отримує золоту нагороду всеукраїнського рівня у рейтингу «Визнання року», багаторазовий переможець у рейтингах «Кращий платник податків», «Бренд року». Футбольна команда «Ветеран Креатор-Буд» є багаторазовим чемпіоном міста та області серед команд аматорів першої ліги, володарем кубка та фіналістом суперкубка України, учасником всесвітнього чемпіонату серед команд діаспори.

У 2014 році компанія «Креатор-Буд» розпочинає будівництво одного з найбільш масштабних проектів Західної України – житлового комплексу у Львові, а вже зараз «Креатор-Буд» стартує з новим проектом у Києві.

У 2016-му році компанія Креатор-Буд отримує свідоцтво видане Торгово-промисловою палатою України про внесення підприємства “Креатор-Буд” до Недержавного реєстру українських підприємців, фінансовий стан яких свідчить про надійність як партнерів у підприємницькій діяльності в Україні та за її межами.

За десять років Ігор Гуда зумів об’єднати на підприємстві сотні кращих фахівців, а “Креатор-Буд” перетворити з маленького підприємства у потужну будівельну компанію, яка налічує майже 40 будівельних об’єктів, компанію з серйозними інвестиційними проектами в Європі.

Сьогодні “Креатор-Буд” соціально відповідальне підприємство, яке не тільки зводить надійне житло, а й долучається до важливих проектів. Ігор Гуда показує приклад соціально відповідального підприємця, адже постійно допомагає дітям, пенсіонерам, бійцям АТО, зводить важливі для міста об’єкти власним коштом, а також закуповує медичне обладнання для лікарень.

— Для нас важливо не просто добре виконувати свою роботу, а й бути корисним нашому місту і країні. Завдання бізнесу — подати країні руку підтримки, — говорить Ігор Гуда.

Керівник компанії “Креатор -Буд” каже, що сьогодні надзвичайно приємно очолювати компанію, адже усі, хто зараз працює, одна велика сім’я.

— Сьогодні ми передова та креативна компанія, наш секрет в тому, що ми велика родина, велика сім’я, де діють особливі принципи та закони – це є любов, повага, взаєморозуміння і підтримка. Секрет успіху – у нас з вами. З нагоди 10-тиріччя компанії хочу подякувати усім вам за роботу і побажати креативності, миру добра, злагоди та поваги один до одного. Я пишаюсь своїм колективом і вірю, що разом нам вдасться збудувати ще багато цікавих об’єктів і зробити багато корисних справ, — зазначив Ігор Гуда.

unnamed (10) unnamed (8) unnamed (7) unnamed (6) unnamed (5)