Головна Новини Будинок був повністю залитий кров’ю – подробиці вбивства через ревнощі в Іванкові...

Будинок був повністю залитий кров’ю – подробиці вбивства через ревнощі в Іванкові (відео)

Вбивство яке сколихнуло Борщівський район на Тернопільщині. Через ревнощі чоловік вбив свою дружину Ольгу Ситник.

Жінка померла на руках в сина, а чоловік намагався звести рахунки з життям.

“Цю сім’ю я знала з кращого боку. Оля з 1976, а Сергій з 1974 року. Жодних скарг не поступало від цієї сім’ї, від сусідів” – каже староста села Іванків Надія Бартків.

Родина побудувала два будинки, для себе та для дочки. Разом їздили на заробітки.

Чоловік ніколи не піднімав руку на дружину. “Саморобний ніж, лезо здорове. Свині зарізати не може, а бачите, жінку зарізав” – каже Микола Басараба сусід подружжя.

Жінка пішла жити до іншого чоловіка в Заліщики, десь пів року, її не було. Чоловік сильно сумував, та врешті вона повернулася.

В родині були часті конфлікти, той день, теж не був винятком. Син повернувшись додому зустрів закривавленого батька, який вибіг з кімнати. Василь Ситник викликав до матері швидку, та врятувати маму не вдалося.

“Вона хотіла піти від батька. Він її дуже сильно побив і встромив в голо ножа. Дуже сильно побив, ребра череп…” – розповів син Василь Ситник.

Втеча

Чоловік зустрівши сина в дверях втік та заховався поблизу місцевого кладовища, там намагався звести рахунки з життям. Його знайшла поліція та відвезла до лікарні. За словами лікарів рани на шиї не становили загрози життю.

Сергію Ситнику за вбивство дружини загрожує 10 років ув’язнення.

Наталка Зозуля

Відео Надзвичайні новини