Головна Новини “Бог забрав мій світ із тобою…” дічина воїна оприлюднила зворушливий пост після...

“Бог забрав мій світ із тобою…” дічина воїна оприлюднила зворушливий пост після його смерті

“Тобі личить форма, але я хотіла б, щоб ти її швидше зняв.”

– “Я б теж хотів її не одягати, але це – мій священний обов’язок” – такими були останні слова листування Василя з його дівчиною Наталею.

Василь Гуцуляк із Іване-Пусте Чортківського району загинув в бою 24 березня біля Попасної, поховали його 2 квітня в рідному селі. Наш земляк віддав своє життя за Україну. Василь був учасником Революції Гідності, а коли почалися лютневі події 2022- го, повернувся із Польщі, де жив і працював тривалий час, і пішов добровольцем у Збройні Сили України. За кордоном його чекала кохана.

Після похорону Наталя оприлюднила зворушливий пост у Фейсбуці: “Мій коханий, по звичці набираю ще твій номер телефону, а мені відповідає, що ти поза зоною досяжності. Ти вже в іншому світі чекатимеш на мене! Дякую всім своїм та твоїм друзям, які вже НАШІ друзі, в такий для мене болісний до жаху час підтримували мене і супроводили мене на зустріч з тобою, розділяли та розділяють мою біль втрати, дякую своїм батькам за підтримку та співчуття, дякую Твоїм батькам та сестрам, друзям, вони мене прийняли, як рідну свою. Ти обіцяв, що приїдемо разом з тобою до твого рідного дому. І ми приїхали разом, практично одночасно… Я – із закордону, а ти із далекого сходу, тільки ти вже не дихав і лежав нерухомо. Бог забрав мій світ із тобою…”

Джерело: Нова Тернопільська газета