Головна Новини Богдан Юлик: «Відтепер багатодітні та малозабезпечені сім’ї можуть займатися єдиноборствами безкоштовно»

Богдан Юлик: «Відтепер багатодітні та малозабезпечені сім’ї можуть займатися єдиноборствами безкоштовно»

У «Workout Hall» продовжують втілювати благодійні ініціативи. Відтепер у спорткомплексі безкоштовно можуть займатися діти, які виховуються у багатодітних сім’ях та діти і дорослі з малозабезпечених родин. Йдеться про секції змішаних єдиноборств ММА і тайського боксу.

Засновник СК «Workout Hall» Богдан Юлик неодноразово наголошував на тому, що для тих, хто прагне займатися бойовими мистецтвами постійно та виступати на змаганнях, можливість відвідувати спорткомплекс безкоштовно була постійно. Тепер же вирішили таку ініціативу запровадити і для багатодітних та малозабезпечених родин.

«Ми розуміємо, що, на жаль, не всі охочі можуть дозволити собі оплачувати заняття спортом у хороших, якісних залах з професійними тренерами та інструкторами. Саме тому ми вирішили дати таку можливість цим сім’ям. І думаю, чимало тернополян оцінять нашу ідею та скористаються такою нагодою», – зауважив Богдан Юлик.

Для того, щоб Ваша дитина або Ви відвідували тренування безкоштовно, необхідно надати відповідні довідки адміністрації закладу, зазначають у «Workout Hall».

Нагадаємо, спортивний комплекс «Workout Hall» знаходиться у Тернополі, на вул. Шептицького, 4Б.

Тел.: 050 801 1000.