Головна Новини “Беріть приклад із Соломії Крушельницької”, – Роман Заставний

“Беріть приклад із Соломії Крушельницької”, – Роман Заставний

Сьогодні біля пам’ятника Соломії Крушельницькій у Тернополі урочисто відзначили 145-ті роковини від дня народження знаменитої співачки.
Серед інших тернополян привітав народний депутат, міський голова Тернополя 2006-2010 років Роман Заставний, який подарував нашому місту величний пам’ятник С. Крушельницькій у 2010 році.
– Мені надзвичайно приємно вітати тернополян з чудовим святом – днем народження великої українки, примадонни, яка впевнено зійшла на світовий олімп, – зазначив Роман Заставний. – Сьогодні Тернопіль засвідчив своє відношення до Соломії Крушельницької, яка прославила нас на весь світ, показала велику душу української нації.
Роман Йосипович звернувся до молоді Тернополя із закликом брати приклад із Соломії: “Надихайтеся її постаттю, рухайтеся життям впевнено, відверто і щиро, як це робила велика Соломія. Завдяки таким, як вона, й вижив український народ. Слава Соломії!”.
Після урочистостей біля пам’ятника в обласному краєзнавчому музеї відбулося спеціальне погашення поштової марки та відкриття виставки, присвяченої Соломії Крушельницькій.