Головна Новини “Безсонні ночі сепарам гарантовані”: Притула завіз військовим цінну посилку

“Безсонні ночі сепарам гарантовані”: Притула завіз військовим цінну посилку

Наш земляк, відомий шоумен, ведучий, віднедавна й кіноактор Сергій Притула тривалий час допомагає українській армії. відколи на сході країни точаться бої Притула зайнявся активним волонтерством. Сірий придбав для військових уже немало необхідної військової техніки.

Так 17 квітня Тернопільський Сірий вкотре побував на передовій. Про це розповів на своїй сторінці у Фб. Сергій пише, що поїхав не просто так, а з дуже цінними подарунками. Які, як жартує Притула, гарантують сепарам безсонні ночі.

“Заїхали під Волноваху. Хлопцям з 93-ї, які спеціалізуються на заспокоєнні бурятських трактористів з далекої відстані, забезпечили дуже неприємну перспективу для ворога у вигляді дальноміра. Один з небагатьох випадків, коли фото самого приладу не виставляю. Не можна. Палєво 🙂.
Морпіхам у Широкіно спрезентували нічний снайперський приціл Дедал і тепловізор TMR-50. Безсонні ночі сєпарам гарантовані.
Загальна вартість доставки – 21 800$. Вся оптика була вже попередньо оплачена. Доставка відбулась по мірі надходження гаджетів
” – написав Притула у ФБ.

А ще волонтер подякував усім небайдужим, хто допомагає йому збирати кошти на обладнання. Та написав про наміри купити нове обладнання:

2 квадрокоптерів для ССО (78 400грн)
Гвинтівки Бінеллі М4 для ССО (+\- 100 000)
4 бундесовських військових планшетів для 18 обрАА (2560$).
Тепер таково. За 2 доби ви дружно накидали мені на рахунок 88 000 грн. Сумарно там зараз трохи більше 112 000. Це означає, що коптери я завтра візьму і там ще залишиться трохи.
Давайте домовимось. Планшети я закрию силами “вар*яти-шоу”, а ви візьміть на себе гвинтівку. Цифри вийдуть +/- одинакові. Маємо 2-3 дні, щоб закрити питання і віддати всі прибамбаси хлопцям, поки вони в Києві, бо я найближчий місяць в АТО не зможу вирватись.
Дякую за розуміння. Дякую за допомогу.