Головна Новини Батько водія-порушника побив поліцейського

Батько водія-порушника побив поліцейського

Зловмисника затримано в порядку статті 208 КПК. Йому інкриміновано частину 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.
До чергової частини Кременецького відділу поліції зателефонував поліцейський місцевого сектору патрульної поліції про те, що під час виконання ним службових обов’язків стався інцидент в ході якого йому наніс ушкодження житель райцентру.
З’ясувалося, в ході документування адміністративного правопорушення, вчиненого 19-річним кременчанином, що керував транспортним засобом без належних документів, опір поліцейським чинив батько порушника.
Чоловік приїхав на таксі на виклик сина, перебував у нетверезому стані й спробував проникнути в салон службового поліцейського авто, вимагаючи відеодокази.
На неодноразові зауваження поліцейського нетверезий кременчанин не реагував, відтак накинувся на правоохоронця з кулаками, нанісши два удари в обличчя.
Потерпілий звернувся до лікувального закладу з гематомою та саднами лівої орбіти. Не госпіталізовувався.
Зловмисника затримано та поміщено в ізолятор. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання  міри запобіжного заходу.