Головна Новини Барна шокований заявою Савченко яку повторюють “клоуни Путіна”

Барна шокований заявою Савченко яку повторюють “клоуни Путіна”

Народний депутат від Тернопільщини Олег Барна вважає, що Фракція партії “Батьківщина” має відреагувати на заяву свого нардепа Надії Савченко про необхідність “прямого зв’язку” і переговорів з “ЛДНР”. Про це політик заявивна телеканалі “112 Україна“.

“Мабуть, пані Надія забула, хто її викрав, хто її судив, тримав в тюрмі і чому це сталося. Це сказано трохи необдумано, гадаю, що фракція або партія “Батьківщина” повинна зробити з цього якусь певну заяву або спростування, бо інакше, це слова, які давно вже поширювали “клоуни Путіна”, у тому числі, Медведчук, щодо переговорного процесу із “ЛНР” і “ДНР”. Це дуже серйозна політична помилка буде, тому що таким чином ми будемо визнавати, що в країні є внутрішній конфлікт, громадянські війна, а не зовнішня агресія з боку Росії”, – вважає нардеп.

Нагадаємо, Савченко вважає, що необхідним є прямий зв’язок з “ЛНР” і “ДНР”, і готова до таких переговорів особисто. Савченко представила на прохання журналіста три кроки, які, на її думку, можуть знизити або й зовсім зняти напруженість на Донбасі.