Головна Новини Барна подарував новопризначеному голові Теребовлянської РДА табличку

Барна подарував новопризначеному голові Теребовлянської РДА табличку

6 (1)Новопризначеного голову Теребовлянської районної державної адміністрації представив громаді Теребовлянщини голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна.

«Зараз країна знаходиться в умовах війни. Тому ми повинні приймати чіткі рішення, спрямовані на відновлення роботи виконавчої вертикалі, системи управління, наведення порядку в Тернопільській області, – наголосив Степан Барна. – Влада області відновлюється повноцінно. Хто хоче чесно працювати – буде працювати. Тут не має значення партійна приналежність, ідеологічні переконання. У нас одна ідеологія – ідеологія держави Україна».

Очільник області окреслив низку завдань, поставлених перед новопризначеним керівником. Це мобілізація, здійснення соціальної реабілітації військових, заходи протидії корупції.
«В цих питаннях я розраховую на керівництво району», – акцентував увагу Степан Барна.

Голова ОДА зазначив, що сьогодні як ніколи Тернопільщина потребує залучення інвестицій, створення сприятливих умов для економічного розвитку області. Бізнес має почувати себе надзвичайно комфортно як на Тернопільщині, так і в Теребовлянщині зокрема. Бізнес і влада повинні рухатися разом задля спільної мети – добробуту мешканців краю.

«Ми зробимо усе, щоб запрацювали спиртові заводи, сплачувались податки, були створені нові робочі місця та легалізована робота кар’єрів», – продовжив Степан Барна.
Окрім того, очільник краю назвав першочергові завдання, які потрібно вирішити на Теребовлянщині в 2015 році – завершення будівництва Соколівської ЗОШ І-ІІ ступенів, реконструкція котельні на альтернативні види палива по вул. 22 січня в Теребовлі.

Відтак, голова облдержадміністрації Степан Барна подякував за роботу колишньому голові Теребовлянської РДА Галині Зелінській та повідомив, що відповідно до розпорядження Президента України головою Теребовлянської РДА призначений Ништа Юрій Михайлович.
Очільник області вручив новопризначеному голові відповідне розпорядження Президента та таблицю із номерами «гарячих» антикорупційних телефонних ліній, яка повинна бути розміщена на видному місці в райдержадміністрації та усіх органах системи управління виконавчої вертикалі з метою забезпечення законності та правопорядку на території Теребовлянського району.

Голова Теребовлянської райдержадміністрації Юрій Ништа подякував за висловлену довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль, щоб виправдати її.

«Обіцяю, що не залишу поза увагою жодного громадянина, особливо учасників АТО та членів їх родин. Першочерговим завдання для себе ставлю боротьбу з корупцією і розумію, що вона дасть економічний та моральний ефект, адже це явище є недопустимим і його потрібно повністю викорінити. Почую кожного, хто буде добросовісно працювати, створювати нові робочі місця, сплачувати податки, наповнюючи районний бюджет. Сприятиму створенню належних умов для розвитку бізнесу. Намагатимусь допомогти кожному, хто потребуватиме підтримки райдержадміністрації, щоб кожен житель Теребовлянщини відчув себе повноцінним членом громади. Щиро сподіваюсь на вашу підтримку і вірю в те, що Теребовлянський район стане одним із кращих в області в економічному та соціально-культурному розвитку», – зазначив Юрій Ништа.

Новопризначеного голову районної державної адміністрації привітав голова Теребовлянської районної ради Василь Попко, а благочинний Теребовлянського району УПЦ Київського патріархату Василь Мариновський поблагословив на плідну працю з Божою поміччю.