Головна Новини Барна отримав в оренду приміщення за гривню

Барна отримав в оренду приміщення за гривню

Oleg-BarnaРозглянувши лист народного депутата України Барни О.С. № 01/32 від 13 січня 2015 року, керуючись частиною 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи пропозиції постійної комісії районної ради з питань соціально – економічного розвитку, підприємництва, власності, інвестицій та торгівлі від 26 січня 2015 року,Чортківська районна рада вирішила  надати дозвіл на передачу в оренду приміщення адміністративного будинку Чортківської районної ради загальною площею 10,3 м.кв. терміном з 01 лютого 2015 року по 01 грудня 2017 року Верховній Раді України для роботи приймальні народного депутата України.

При укладанні договору оренди врахувати, що згідно п.10 Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Чортківського району, затвердженої рішенням сесії районної ради №252 від 14 грудня 2012 року, розмір орендної плати становить 1 гривня на рік.
Також, зобовязали укласти з Верховною Радою України договір оренди приміщення адміністративного будинку з врахуванням приміщень спільного користування та передати його орендарю по акту приймання – передачі приміщень, а також  договір про відшкодування спожитих комунальних послуг.