Головна Новини Багатодітні мами змушені реєструвати дітей на сусідів

Багатодітні мами змушені реєструвати дітей на сусідів

Нещодавно у Тернополі запрацювала інноваційна система електронного запису на чергу до педіатрів у міській дитячій поліклініці на вулиці Гоголя.

Але ноу-хау замість спричинити тернополянам зручність і комфорт, принесло чергові випробування.

Зокрема, для того щоб записати дитину на прийом до педіатра система вимагає ввести дані когось із батьків, але якщо на ті ж самі дані реєструвати другу дитину система видає результат, як такий що вже існує в системі.

“Хотіла сьогодні записати дітей на прийом до дільничого педіатра в міській дитячій поліклініці. Спочатку зателефонувала: відповіли, що записати не можуть, бо не мають комп`ютера, треба або прийти або записатись онлайн. Зайшла на офіційний сайт поліклініки. Одну дитину вдалось зареєструвати і записати на завтра. Залишається ще 1 місце на прийом, в зовсім інший час, та що робити… Почала реєструвати другу дитину, вискакує повідомлення: “Користувача з таким номером телефону чи e-mail вже зареєстровано”. Ну певно що так! Це ж мої дані (тобто мами), а в моїх дітей одна мама! Додзвонилася знову в поліклініку: запропонували зареєструвати другу дитину на батька. Гаразд, але в мене взагалі є ще 2 дітей, то їх вже може на сусідів реєструвати? До речі, тут на сайті поліклініки є телефон гарячої лінії, який чомусь працює лише з 9 до 14 год. Я зателефонувала (була 12 год) : “Залиште своє повідомлення після звукового сигналу”. Просто геніально! Хто не в курсі – без попереднього запису до лікаря тепер потрапити не можливо. Звідси в мене запитання: які дебіли розробляли сайт міської дитячої поліклініки, і взагалі хто придумав всю цю “геніальну” систему запису до лікаря?” – пише Олена Прохира.