Головна Безпека в місті Багатодітну мати, що народила дитину в туалеті та кинула помирати у вигрібну...

Багатодітну мати, що народила дитину в туалеті та кинула помирати у вигрібну яму, звільнили від кримінальної відповідальності?

Подія, що трапилася влітку, а саме 10 червня на Тернопільщині, приголомшила всю область. Тоді жінка народила немовля у туалеті, кинула його помирати у фекаліях, а тоді тіло закопала у лісопосадці.

За кілька місяців до цих подій, жінка розійшлась на деякий час зі своїм законним чоловіком. Згодом пара зійшлася знову. І коли, жінка зрозуміла, що вагітна, причому не від чоловіка, намагалася зірвати небажану вагітність. Пила якийсь чай, приймала ще якісь міри. Проте дитина продовжувала у ній жити, повідомляє ДОБА

Жінка помітно набирала вагу, змінювалась. Проте я чоловіку, так і свекрусі, з якою у нею були недобрі стосунки, пояснювала це то кістою, то препаратами.

І ось 10 червня настав день пологів. Жінка своїх чотирьох дітей відправила до свекрухи. Сама,ж як досвідчена породілля, взялась народжувати маля. І не вигадала нічого кращого, як народити у туалеті надворі. Пологи були стрімкі і дитина впала у вигрібну яму. Жінка встала і вийшла,  залишивши помирати бідолашне дитя серед фекалій у вигрібній ямі. За якийсь час повернулася, вийняла уже мертву дитину, загорнула у халат і і занесла у підсобку,де запхала згорток у пральну машинку.

Вже наступного дня, коли їхала з чоловіком у машині, прихопила із собою той згорток. Неподалік лісу закопала. Чоловікові зізналась. Проте сказала, що дитина народилась мертвою.

Коли подружжя повернулось додому, чоловік почав просити дружину розповісти про усе у поліцію. Згодом горе-мати так і зробила.

На суді жінка плакала та повністю визнавала свою вину. Суд визнав її винною та присудив чотири роки ув’язнення. Та згодом змінив термін на два роки умовно.