Головна Новини Апостол поділився своїм щастям

Апостол поділився своїм щастям

Радник очільника Міністерства внутрішніх справ Михайло Апостол привітав усіх з Міжнародним днем щастя.

З нагоди цього чудового свята Михайло Володимирович опублікував світлину, на якій він зображений разом зі своєю дружиною Надією і шістьма внуками.
Попри те, що останнім часом Апостол активно працює в складі спеціальної робочої групи, створеної Міністерством внутрішніх справ для моніторингу законності виборчого процесу і роботи зі зверненнями громадян та громадських організацій, а також повідомленнями в ЗМІ і соцмережах, він завжди намагається провідати родину. Щоправда, у зв’язку зі специфікою роботи і неблизькою відстанню не завжди вдається це зробити. Навіть разом з внуками відсвяткувати їхні перші ювілеї. Втім, дідусь завжди в курсі справ своїх улюбленців.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1124123437767447&set=pb.100005094034391.-2207520000.1553096211.&type=3&theater



Так, нещодавно найстарший внук пана Михайла, названий на честь дідуся, відзначив 10-річчя. Михайло Апостол-старший через роботу не зміг того дня бути поряд з Михайликом, про що дуже шкодував.

Дідусь Михайло часто ділиться з друзями в соцмережі радістю від онуків і їхніми досягненнями.

Днями йому пощастило сфотографуватися зі своїм наймолодшим «щастям» – онуком Ігорчиком, якому всього лиш півтора місяця.

Нагадаємо, 27 січня Михайло Апостоло став дідусем ушосте: дружина його сина Ігоря Ольга народила четверту дитину – сина, якого назвали на честь батька. Окрім маленького Ігорчика, у молода родина виховує 10-річного Михайлика, названого на честь дідуся, 8-річну Аню і трирічну Софійку.Донька Тетяна подарувала Михайлові та Надії Апостолам двох внуків – 7-річного Влада і 5-річну Надійку.