Головна Новини Андрій Баран: Форум аграрних інновацій “Нове Зернятко 2017” на Тернопільщині ми...

Андрій Баран: Форум аграрних інновацій “Нове Зернятко 2017” на Тернопільщині ми проведемо з професіоналами та для професіоналів

Компанія «Агропродсервіс» надала нового змісту традиційним дням поля, які багато років поспіль організовують провідні сільгоспвиробники України. Тепер учасники не лише побачать демо-поля чи нові зразки техніки, але і отримають теоретичні знання, поспілкуються з науковцями, візьмуть участь в живій дискусії щодо новацій в галузях насінництва та рослинництва. Організовує компанія 2-й міжнародний форму аграрних інновацій «Нове Зернятко – Настасів 2017» спільно з партнером ТОВ «Агроскоп Інтернешнл». Про заходи, які передбачені на цьогорічному форумі, наша розмова з натхненником форуму, директором ПАП «Агропродсервіс» Андрієм Степановичем Бараноь, повідомляє сайт компанії .

 

Кого очікуєте побачити серед учасників форуму?

Вже зараз до нас зголосилося понад 80 компаній-партнерів та учасників. Це відомі на аграрному ринку підприємства, що допомагають сільгоспвиробникам покращувати якість врожаїв та полегшувати працю хліборобам. Наш захід своєї цільової аудиторії не міняв – ми працюємо з професіоналами та для професіоналів. Фахівці з галузей насінництва та рослинництва матимуть змогу поспілкуватися між собою, побачити, як окремі технологічні рішення впроваджує «Агропродсервіс», обмінятися досвідом, почути думку науковців, порівняти свою роботу з роботою колег на інших підприємствах. Загалом, очікуємо понад 1000 учасників.

Що нового буде в програмі форуму цього року?

По-перше, ми скоротили маршрут для учасників, які захочуть побачити демо-поля. Цьогоріч ми відвели під ділянки, які показуватимемо на форумі, поле поблизу і, таким чином, ознайомитися з посівами зможе більша кількість бажаючих. По-друге, цього року ми залучили до співпраці науковців. Ми намагаємось зібрати на нашому форумі всіх, хто може допомогти фахівцям в галузях насінництва та рослинництва протягом всього виробничого циклу: від теоретичних новацій та наукового обґрунтування до догляду за насінням і збору урожаю. Кожен учасник, якщо він є професіоналом в своїй справі та намагається удосконалювати свої знання, знайде для себе щось корисне. Зрештою, поділитися власним досвідом. Для нас, наприклад, дуже важливо, щоб минулорічні учасники розказали про впровадження на практиці того, що вони побачили нового для себе. Тоді і нові компанії матимуть стимул рости та вдосконалюватися.

Яка програма форуму?

Найперше, наголошу, що форум цього року триватиме 2 дні. Це зумовлено тим, що збільшилася кількість учасників та елементів програми. Крім потужностей «Агропродсервісу» (насіннєвий, соєвий заводи, сад) та огляду демоцентру ТОВ “Агроскоп Інтернешнл”, учасники побачать презентації продукції партнерів заходу, познайомляться з компаніями-партнерами, виробниками та дистриб’юторами засобів захисту рослин, добрив та насіння, оглянуть новинки сільськогосподарської техніки, візьмуть участь у тематичних конференціях за участю провідних науковців. В нашому розуміння, форум – це вже не традиційний день поля, а серйозний майданчик для професіоналів, які не хочуть стояти на місці. Ми даємо не лише можливість, як то кажуть, оглянутися довкола себе, але і показуємо на власному прикладі, на власних демо-полях та демо-ділянках «Агроскоп Інтернешнл», як можна досягати кращого результату.

Ви задоволені результатами минулорічного форуму?

Якщо ми проводимо його цього року і маємо більшу кількість учасників та підвищений інтерес до форуму з боку провідних агрокомпаній України, то це і є найкращим результатом нашої праці.Ми не хочемо радіти лише з того, що провели форум. Ми будемо радіти з нашими партнерами та клієнтами, коли вони з форуму привезуть нові знання, нові знайомства, нові контракти, що вплине на збільшення урожаю їхніх культур. От тоді ми скажемо, що форум повністю виправдовує покладені очікування (усміхається – авт.).

Сайт форуму аграрних інновацій “Нове Зернятко – Настасів 2017”: http://novezernyatko.com.ua/