Головна Новини Анастасія Бачинська здобула “срібло” на Кубку світу з спортивної гімнастики

Анастасія Бачинська здобула “срібло” на Кубку світу з спортивної гімнастики

17-річна тернополянка Анастасія Бачинська знову потішила своїм спортивним досягненням. Вона здобула срібну нагороду на етапі Кубка світу з спортивної гімнастики, який проходив у Катарі.

Виснажливі погодні умови (спека у Катарі зараз тримається на позначці близько 40С за Цельсієм) українські спортсмени змогли адаптуватися та привезуть додому 4 медалі. “Золото” у вправах на колоді здобула українка Діана Варінська. “Срібло” здобули Ігор Радівілов (стрибки), Петро Пахнюк (бруси) та наша Анастасія Бачинська, яка показала блискучий другий результат у вправах на брусах. До перемоги не вистачило зовсім трішечки, але найважливішим є той факт, що цей сезон для молодої тернополянки є надзвичайно вдалим і, незважаючи на юний вік, Анастасія демонструє надзвичайно хороші результати у своїх виступах, що дає надію на чимало перемог у майбутнього, чого ми усією редакцією разом із читачами їй і бажаємо!

Джерело

Срібні призери Кубку світу з спортивної гімнастики в Катарі, Тернополянка Анастасія Бачинська та Ігор РадівіловДіана Варінська (по центру), Діана здобула нагороду у вправах на колоді