Головна Новини Активіст порадив тернопільським депутатам лінчувати своїх колег гостей “сепар ТВ”

Активіст порадив тернопільським депутатам лінчувати своїх колег гостей “сепар ТВ”

Тернопілський громадський активіст Іван Ковалик у Фейсбук виклав пост про те, чому депутатам варто не чинити розправу над актроами театру, які знялися в скандальному фільмі Волинь, а звернути увагу на своїх колег які регулярно є учасниками шоу на різного роду сумнівного фінасування телеканалах.

“Деякі депутати Обласної ради хочуть покарати акторів драмтеатру за участь у зйомках фільму “Волинь”. Насправді це велика відповідальність, бо питання дуже дискусійне. І чи зможе зменшення фiнaнcyвaння aкaдeмiчнoї нaдбaвки акторам вирішити проблему. Можливо було б краще, на майбутнє, прийняти рішення про узгодження участі акторів Тернопільського драматичного театру у зйомках фільмів за-кордоном, з тими ж депутатами.
Мені особисто також є неприємним факт участі акторів у зйомках фільмів такого типу (фільму не бачив, але публікації читав). Цих акторів, мені вже стає жаль. Думаю, що на майбутнє, вони для себе вже зробили висновки і робота комісії тільки буде поглиблювати протиріччя, як в обласній раді, так і в колективі драмтеатру.
Чому депутати різних фракцій так швидко взялися карати акторів? Чому їх не турбує участь однопартійців у ток-шоу на телеканах “ригіоналів”, де працюють російські редактори-пропагандисти? 112, NewsONE, ТРК-Україна!!! Чому вони ходять на ІНТЕР? Хіба редактори ІНТЕРу – Марія Столярова і Ігор Шувалов (громадяни РФ), не є більшим злом за Войцеха Смажовського?
Порівняйте статки акторів і своїх однопартійців – гостей “сєпар ТВ” і тоді ви зрозумієте, де захована #зрада!2 – написав Іван Ковалик.