Головна Новини Адвокати Доктора Пі вимагають в суді закрити кримінальне провадження

Адвокати Доктора Пі вимагають в суді закрити кримінальне провадження

доктор Пі

доктор Пі16 листопада 2017 року колегія суддів апеляційного суду Тернопільської області оголосила про початок судових дебатів у кримінальному провадженні по справі №464/2026/13-к стосовно Слюсарчука А.Т.
Дослідивши матеріали справи, частково провівши судове слідство та розглянувши всі клопотання учасників кримінального провадження, колегія суддів оголосила про початок судових дебатів. Першим слово було надано стороні захисту. У своїх виступах адвокати Моргун С.О., Ференц Р.Я., Темнохудова З.В. та Шупеня М.М. просили вирок Сихівського районного суду м. Львова від 14 лютого 2014 року скасувати, а кримінальне провадження стосовно Слюсарчука А.Т. закрити через істотні порушення КПК та недопустимість пред’явлених доказів.
Після цього суд оголосив перерву до 30 листопада 2017 року. На наступному судовому засіданні у дебатах виступить прокурор відділу прокуратури Тернопільської області Є. В. Хрипливий.
Початок судового засідання — о 10 год.
Варто нагадати, що Сихівським районним судом м. Львова Слюсарчука А.Т. визнано винним за ч.1 ст. 119 (вбивство з необережності), ст. 138 (незаконна лікувальна діяльність), ч.ч. 2 та 3 ст. 190 (шахрайство, вчиненому повторно, у великих розмірах), ч. 4 ст. 358 КК України (підробка документів) та засуджено до 8 років позбавлення волі.