Головна Новини Агрохолдинг «Мрія» запрошує на регіональний семінар з кооперації та малого ...

Агрохолдинг «Мрія» запрошує на регіональний семінар з кооперації та малого фермерства

Агрохолдинг «Мрія» спільно з Міністерством агарної політики та продовольства  України  і Департаментом агропромислового комплексу Тернопільської ОДА проведуть семінар «Перспективи розвитку малого фермерства та кооперації». Захід відбудеться 15 грудня, а його мета – стимулювання розвитку кооперативного руху та  створення нових фермерських господарств. Учасники семінару також  зможуть дізнатись про діючі програми підтримки СОКів та малого фермерства. Представить їх заступник міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета у рамках  «Концепції розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації на 2018- 2020 роки».

Агрохолдинг «Мрія» вирішив підтримати захід, адже кооперативий рух – це один з ключових проектів соціальної діяльності компанії, який має на меті збільшити самозайнятість  у сільській місцевості та створити додаткові джерела доходів для пайовиків агрохолдингу. На зустрічі буде детально ознайомлено з  програмою підтримки кооперативного руху від компанії.
Також у рамках семінару учасники зможуть дізнатись  про механізми реалізації державної програми в області кооперації та малого фермерства у нішевих напрямках: ягідництво, овочівництво, бджільництво, а також тваринництво. Програмою заходу передбачено  обговорення питань взаємодії кооперативів із дорадчими службами,  системи оподаткування такої господарської діяльності та процедуру їх створення.

Запрошуємо долучитись до заходу учасників СОКів, діючих ОСГ, малих фермерських господарств та представників місцевого самоврядування. Захід проходитиме за адресою: м. Тернопіль, вул. К. Острозького, 14 (Департамент АПР), початок о 9.00.       
За деталями звертайтесь – Наталія Сопель, 0676977338