Головна Новини Агрохолдинг «МРІЯ» закупив техніку на 2,8 млн доларів

Агрохолдинг «МРІЯ» закупив техніку на 2,8 млн доларів

З початку 2018 року Агрохолдинг «МРІЯ» поповнив свій технічний парк 22-ма новими одиницями техніки на суму 2,8 мільйона доларів. Так, Компанія закупила шість причіпних обприскувачів Amazone UX6200, сім 300 к. с. тракторів Massey Ferguson 8737, вісім 100 к. с. тракторів CASE IH JX 110 і один 500 к. с. трактор CASE IH Steiger 500. Техніка закуплена в рамках лізингової угоди з «ОТП Лізинг» терміном на 3 роки. Постачальниками для «МРІЇ» виступили Торговий дім «Агроальянс», ТОВ «АМАКО Україна» і DAT («Дойче Аграртехнік»).

 За словами операційного директора Агрохолдингу «МРІЯ» Андрія Григорова, техніка була закуплена під весняно-польові роботи. «Виходячи з виробничих потреб, в якості альтернативи самохідним обприскувачам ми придбали шість причіпних, а також 300-сильні трактори для роботи з ними. Перевага в тому, що ми можемо використовувати трактори окремо від обприскувачів під інші техоперації. Що стосується 100-сильних тракторів, то вони закуплені для загальногосподарських цілей і найпростіших операцій в полях з метою заміни морально застарілих МТЗ-82, які були в “МРІЇ” до дефолту. Питання відновлення технічного парку Компанії досі залишається актуальним», – прокоментував операційний директор.

 Нагадуємо, що в Агрохолдингу прийнята довгострокова інвестиційна програма з метою відновлення технічного парку після дефолту і втрати понад тисячі одиниць техніки. З 2015 року, після переходу під управління кредиторів, Компанія спрямувала вже 29,2 млн дол. на придбання нової техніки.