Головна Новини Агрохолдинг «МРІЯ» відзначив День працівника сільського господарства та нагородив найкращих

Агрохолдинг «МРІЯ» відзначив День працівника сільського господарства та нагородив найкращих

Піднесений, святковий настрій панував 25 листопада у палаці культури «Березіль». Майже тисяча працівників Агрохолдингу «МРІЯ» з різних областей Західної України зібралися у Тернополі, щоб відзначити своє професійне свято – День працівника сільського господарства. Таке дійство Компанія організовує вже другий рік поспіль.

Урочистості розпочалися з офіційної частини. Керівництво Агрохолдингу привітало усіх присутніх зі святом та висловило свою вдячність за особистий внесок кожного у відновлення Компанії та розвиток сільськогосподарської галузі України загалом. Крім того, розповіли про здобутки та виробничі показники Компанії, підбили підсумки сезону, що минає, та поділилися планами на майбутній рік.

%d1%81%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d0%be%d0%bd-%d1%87%d0%b5%d1%80%d0%bd%d1%8f%d0%b2%d1%81%d1%8c%d0%ba%d0%b8%d0%b9-1

«Найбільшими кроками уперед, які «МРІЯ» зробила за 2016 рік, є залучення 46 мільйонів доларів інвестицій від поточних бондхолдерів Компанії, – підкреслив Саймон Чернявський, Генеральний директор «МРІЯ Агрохолдинг». – Завдяки постійній підтримці та довірі кредиторів Агрохолдинг здійснює свою операційну діяльність в належному режимі, а також спрямовує значні ресурси на закупівлю техніки і обладнання. Так, у цьому сезоні в рамках відновлення технічного парку «МРІЯ» продовжила нарощувати технічні потужності. Придбали п’ять колісних тракторів Case IH M34R2P Magnum 340 і ще п’ять гусеничних Case IH Steiger Quadtrac 500 в доповнення до десяти, які «МРІЯ» купила в кінці 2015 року. Вартість цієї закупівлі становить 2 мільйони 615 тисяч доларів. Серед поповнень також нові обприскувачі, лущильники, сівалки, паливозаправники, легкові автомобілі, агрегати для обробітку ґрунту та збору врожаю. Загалом за 2016 рік «МРІЯ» інвестувала в закупівлю нової техніки та обладнання 8,8 мільйонів доларів, а на 2017 рік сума запланованих інвестицій у техніку становить 10,5 мільйонів доларів».

%d0%b2%d1%96%d0%ba%d1%82%d0%be%d1%80-%d0%ba%d1%83%d1%85%d0%b0%d1%80%d1%87%d1%83%d0%baДругий рік поспіль в агрохолдингу інтенсивно працюють і над вирівнюванням полів. Зі слів операційного директора «МРІЇ» Віктора Кухарчука, нерівність площ – це одна з причин, яка заважає отримувати бажаний врожай на горбистих полях. Тому цьогоріч у «МРІЇ» вирішили самостійно виготовити вирівнювач для ґрунтів, який показує чудові результати в роботі. Перевагою «мріївського» вирівнювача також є те, що він дуже економний в плані затрат і не потребує дорогого ремонту. Не менш важливим завданням для покращення показників виробництва є боротьба із багаторічними бур’янами. У планах Віктора Кухарчука за наступні два роки очистити від них усі поля Компанії.

Другу частину святкування розпочали із виступу народної хорової капели «Зоринка». Гімн України, який виконували діти, підтримав весь зал. У «МРІЇ» переконані, що саме працівники – це основна цінність та гордість успішного підприємства. Тож, настав час перейти до найголовнішого – нагородження. Церемонію розпочали голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна та секретар міської ради Віктор Шумада. Грамоти, іменні сертифікати, ордени вручили декільком десяткам кращих працівників: трактористам, комбайнерам, дояркам, бухгалтерам, тощо.

В Агрохолдингу є спеціалісти, які все життя віддали сільському господарству. Наприклад, Валерій Кабанов із Чернівецької області вже більше тридцяти років у цій сфері. За сумлінну працю від отримав одразу дві відзнаки: за найвищі виробничі результати та всеукраїнську нагороду «Орден за Розбудову України».

«Працюю на комбайні вже 28 років, – розповів чоловік. – В «Мрії» вже 8 років, а раніше працював в колгоспі, загальний стаж маю вже більше 30 років. Раненько, тільки сонце сходить, а ти вже перший в полі. У нашому кластері займаємось вирощуванням зернових і технічних культур, є молочнотоварна ферма. Зараз працюю на кормозбиральному комбайні, заготовляємо корми для ферм, а ферми – це молоко та молочна продукція. Сільське господарство – це важка праця, приємно що мою роботу оцінили. Коли робота йде вперед, і відчуваєш що потрібний людям, це приносить радість».

Відзначило керівництво Компанії і працівників, які перебували у зоні АТО. За патріотизм, мужність самовідданість та зразкове виконання службового обов’язку, проявлені у боротьбі за незалежність України під час проведення АТО на сході України орден «Хрест Слави» отримав Павло Демборинський, фахівець соціальних проектів.

«Звичайно, приємно отримати нагороду, – ділиться враженнями Павло Демборинський. – Працюю я вже більше року в Агрохолдингу. – З березня 2014 року я пішов добровольцем захищати Батьківщину. А тепер, працюючи в благодійному фонді «Агрохолдингу «МРІЯ», разом зі всією Компанією допомагаю і бійцям на сході, і тим, хто повертається, в тому числі і з працевлаштуванням».

Церемонією нагородження урочистості не завершилися. Після неї розпочався святковий концерт.

Черговий сезон працівники Агрохолдингу завершили не тільки значними здобутками, а й чудовим святом. Та вже з нового робочого тижня вони розпочнуть наступний етап розвитку Компанії. У найближчих планах команди «МРІЇ» трансформувати Агрохолдинг у кращу в секторі прибуткову і прозору Компанію, із використанням новітніх технологій і європейськими стандартами корпоративного управління; показати лідерство і впевненість у здійсненні необхідних реформ та у вибудовуванні нової корпоративної культури Агрохолдингу; зробити фінансові показники Компанії основними рушійними силами в прийнятті рішень та відновлювати репутацію Компанії за допомогою цільових комунікацій з партнерами, інвесторами та урядом.