Головна Новини Агрохолдинг «МРІЯ» відзвітував про досягнення та нагородив кращих працівників

Агрохолдинг «МРІЯ» відзвітував про досягнення та нагородив кращих працівників

Традиційно, у третю неділю листопада в країні відзначають День працівника сільського  господарства. Цього дня з професійним святом вітають усіх аграріїв, фермерів, сільськогосподарських працівників, котрі своєю щоденною важкою працею розвивають сільське господарство, тим самим покращуючи економіку країни.

Саме з цієї нагоди у вівторок, 21 листопада, Агрохолдинг «Мрія» зібрав у великому  залі ПК  «Березіль» своїх співробітників. З’їхалися працівники Агрохолдингу із шести областей Західної України, де Компанія обробляє землі, а саме: Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Львівської та Рівненської. Приємно, що на свято до аграріїв приїхало чимало високоповажних гостей, у тому числі представники обласної влади, місцевих громад та партнери «Мрії». Для них керівництво Компанії провело звітний семінар.

Генеральний директор «МРІЇ» Саймон Чернявський  від імені усього Агрохолдингу подякував усім співробітникам за успішний сезон. За традицією, нагородив кращих за найвищі особисті показники в роботі.  Почесні грамоти та грошові премії за результатами року отримало чимало працівників із різних підрозділів «МРІЇ». З кластеру «Тернопіль» нагородами відзначили тракториста Степана Коржика, інженера Василя Вереса,  старшого агронома Віктора Низовця,  керівника регіонального структурного підрозділу  Надію Нагірну, старшого фахівця з безпеки  Олександра Стреленка. З кластеру «Полісся» – старшого менеджера Анатолія Пілика і  старшого обліковця Людмилу Особську. З кластеру «Поділля» відзнаки отримали інженер Олег Рога та головний бухгалтер Ольга Татакін.  Від кластеру «Карпати» нагородили комірника Богдана Гнипу та керівника регіонального структурного підрозділу Івана Андрусяка. З кластеру «Галичина» нагороди отримали тракторист Тарас Митник, інженер  Олег Гирун, старший фахівець з безпеки Василь Кривак. А з кластеру «Буковина» відзначили тракториста Олександра Гарап’яка і старшого агронома Михайла Садовника. Найкращим за результатами сезону став кластер «Поділля»: нагороду – сертифікат на 400 тис. грн. – отримав директор кластеру Григорій Ясінський.

Окрім цього, відзнаки отримали співробітники  інших підрозділів Компанії: директор елеватора «Хоростків» Володимир Пацюрко,  головний інженер елеватора «Борщів» Анатолій Горбатюк, енергетик Михайло Сторожук, завідувач складу, технолог Андрій Беднарський, водії тягача  Ярослав Басараб та Петро Малайний, інженер  GPS Андрій Гладкий, провідний аналітик комп’ютерних систем Оксана Стецишин, керівник податкового відділу  Сергій Домбровський, машиніст тепловозу Василь Кравців, складач поїздів Юрій Помазибіда, монтер колії Андрій Чубак.

«Для Агрохолдингу «МРІЯ» сезон, що минає, видався доволі успішним. Компанія зуміла суттєво підвищити показники врожайності по всіх культурах, завдяки чому з року в рік збільшує обсяги валового збору зерна. Сезон став визначальним ще й тим, що «МРІЯ» повернулася до вирощування цукрового буряку, серйозно оновила та поповнила парк своєї сільськогосподарської техніки і запровадила низку інновацій, а також значно покращила інфраструктуру на виробничих кластерах», – наголосив у привітальному слові Саймон Чернявський.

І додав, що як би там не було, основним активом  Компанії є її працівники, які щоденною важкою працею вносять велику лепту у розвиток, розбудову Агрохолдингу. Генеральний директор також розповів про чималі показники, які в рази зросли за цей рік. Це стосується як фінансів,  соціальної сфери, так і довіри людей до Агрохолдингу «МРІЯ».

Про соціальну підтримку громад розповіла Нонна Шмідік, директор департаменту комунікацій та соціальних проектів «МРІЯ» Агрохолдингу»:

«Цього року загальна сума, спрямована на реалізацію соціальних проектів вже сягнула 17,17 млн грн. За ці кошти у Тернопільській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, Львівській та Рівненській областях Компанія втілила в життя ініціативи місцевих громад у галузях освіти, медицини, культури та спорту, інфраструктури, духовності і благоустрою, кооперативного руху. До бюджетів всіх рівнів «МРІЯ» сплатила від початку року 233,41 млн грн податкових відрахувань».

Йшлося і про створення та розвиток кооперативів.

«Ми прагнемо здійснити мрію про краще життя наших пайовиків. Тому вже два роки плідно працюємо над розвитком кооперативного руху у селах. Минулоріч  створили десять кооперативів, більшість з яких діють на теренах Тернопільської області. Цього року приділили багато уваги навчанню людей, котрі хочуть розвивати свій бізнес. Провели десятки семінарів. Також оголосили конкурс, у межах котрого усі бажаючі могли подати заявку на створення нового або розвиток існуючого кооперативу. Преміальний фонд становив 4 мільйони гривень.  Хочу подякувати усім, у тому числі і представникам влади, котрі  допомагають нам. І вже наступного року, сподіваюся, зареєструємо ще десятки нових кооперативних об’єднань»,  – додала пані Нонна.

Про виробничі підсумки сезону, впроваджені технології та інвестиції, поповнення технічного парку розповів Андрій Григоров, операційний директор Агрохолдингу «МРІЯ».

«Насамперед, хотів би висловити щиру вдячність усім вам, тим, хто плідно попрацював над тими результатами, які маємо сьогодні. Ми збільшуємо кількість зернових культур та цукрового буряку. Цього року на 10% більший урожай. На наступний рік плануємо подвоїти валовий збір урожаю. Можу з впевненістю сказати, що наша Компанія йде у правильному напрямку», – зауважив пан Григоров.

Операційний директор «МРІЇ» назвав вражаючу статистику, яка вкотре довела, що Агрохолдинг процвітає. Розповів пан Андрій і про технічні інновації.

«Ми завжди дбаємо про відповідне технічне оснащення. До прикладу, за минулі роки вклали у техніку понад 26 млн доларів і майже 36 мільйони плануємо вкласти у наступні три роки».

Андрій Григоров розповів, що вони у своїй діяльності перейшли на таку інновацію, як «Планшет агронома», щоб оперативніше розуміти, що відбувається у той чи інший період на полях. Йшлося також про десятки цікавих інновацій, котрі працівники «МРІЇ» використовують у своїй щоденній праці.

Насамкінець генеральний директор Саймон Чернявський повідомив, що новим щаблем в історії «МРІЯ Агрохолдинг» стало впровадження власної бізнес-філософії: розроблено місії, візії і цінності Компанії, які стали орієнтиром для кожного співробітника і колективу загалом.

«Місія «МРІЇ» відображається у гаслі «Зрощуємо успіх!», її візія – бути ефективним лідером українського агробізнесу, надійним партнером і відповідальним роботодавцем. А цінностями, якими керується Агрохолдинг у своїй роботі, стали відкритість, відповідальність, турбота і результативність.

Попри  значні здобутки та успіхи ми не збираємося зупинятися, докладемо усіх зусиль, щоб покращувати виробничі показники, повністю покрити дефіцит техніки, залишатися надійним партнером для сільських громад і дбати про розвиток Компанії, її працівників, пайовиків та держави».