Головна Новини “Агропродсервіс” – партнер святкування Дня міста у Тернополі

“Агропродсервіс” – партнер святкування Дня міста у Тернополі

Лідер аграрного ринку України компанія “Агропродсервіс” стала генеральним партнером культурно-мистецьких та спортивних заходів, до Дня Державного Прапора, 25-річчя Незалежності України та 476-ї річниці міста Тернополя.

Про це повідомляють на офіційній сторінці компанії у “Фейсбуці”.

Screenshot_3

“Відповідну угоду підписали генеральний директор Іван Адамович Чайківський та начальник управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради Олександр Іванович Смик”, – йдеться у повідомленні.

“Нехай наша співпраця стане взірцем соціального партнерства між владою та бізнесом і слугує прикладом для інших”, – цитують слова Олександра Смика у компанії.

В свою чергу, Іван Чайківський висловив сподівання, що якісна продукція легендарного Тернопільського мясокомбінату прославлятиме наше місто і нею гордитимуться всі тернополяни.

Найімовірніше, головною продукцією, якою дивуватимуть тернополян та гостей святкувань, будуть вироби Тернопільського мясокомбінату, діяльність якого і відроджує компанія “Агропродсервіс”.

Про це повідомляють вже на офіційній сторінці “Фейсбук” самого мясокомбінату.

Screenshot_2

“Відродження легендарного бренду з Тернополя! Скуштуйте продукцію Тернопільського мясокомбінату під час святкувань”, – йдеться у повідомленні, яким популяризують рекламний ролик, воготовлений з нагоди Дня міста-2016.

Нагадаємо, що цьогорічні святкові заходи триватимуть з 22 по 28 серпня у різних куточка міста.