Головна Новини Аграрії Тернопільщини відправили гуманітарний вантаж для жителів Авдіївки

Аграрії Тернопільщини відправили гуманітарний вантаж для жителів Авдіївки

М’ясну консервну продукцію від «Тернопільського м’ясокомбінату» на суму 125 тис.грн. відправили сьогодні з Тернопільщини для жителів обстріляного російськими терористами міста Авдіївки. Про це повідомляє сайт компанії “Агропродсервіс”

Місто вже який день перебуває під обстрілом, має перебої з постачанням світла, газу та води. Ініціативу допомогти мешканцям Авдіївки проявили керівники 11 агропромислових підприємств, які об’єдналися в «Тернопільській обласній раді сільськогосподарських виробників».

Перед вихідними до мешканців обстріляного міста вантаж з м’ясних консервів передали найбільші аграрні підприємства Тернопільської області: ТОВ «Україна» (Підволочиського р-ну), ПП «Аркадія» (Гусятинського р-ну), ПАП «Агропродсервіс» (Тернопільського р-ну), ПАП «Агроінвест» (Козівського р-ну), ПОП «Іванівське (Теребовлянського р-ну), СФНВГ «Коваль» (Гусятинського р-ну), ПСП «Агрофірма «Горинь» (Лановецького р-ну), ТОВ «Агро-Рось» (Підволочиського р-ну), ТОВ «Агро-Млин» (Підволочиського р-ну), ПП «Агрон» (Тернопільського р-ну), , ПАП «Дзвін» (Чортківського р-ну), ТзОВ АП «Колос 2» (Теребовлянського р-ну), Агрохолдинг «Мрія».
«Рада сільгоспвиробників Тернопільщини» постійно підтримує військових та добровольців на Сході. Тепер мусимо показати нашим співвітчизникам, що в біді їх не залишимо і всіма силами будемо допомагати. До цього закликаємо й інших підприємців з різних куточків України», – говорить голова «Ради сільгоспвиробників» Тернопільщини Микола Іванович Пилипів.
Днями гуманітарну допомогу для обстріляної Авдіївки також передали підприємці з Харкова та Дніпра.