Головна Новини Автор ролика про Кременець розповів, чому хотів би ще сюди повернутись

Автор ролика про Кременець розповів, чому хотів би ще сюди повернутись

Кількість переглядів фільму “Кременец – Неизведанная Украина, Замок, Иезуитский монастырь, Еврейское кладбище, Девичьи скалы” сягає більше 430 тисяч. Фільм опублікували на youtube 15 листопада, всього два тижні тому. Тривалість стрічки – майже одна година. У ньому автор Вадим Давидчук розповідає про головні туристичні принади міста: Замкову гору Бона, козацьке Кладовище, Ботанічний сад, їхню історію і значення, пише kremenets.city.

Автор фільму про Кременець киянин Вадим Давидчук вже побував у містечках Тернопільської, Львівської та Закарпатської областей. Він вивчав міжнародний туризм в університеті імені Тараса Шевченка. Згодом разом із своїм другом відеооператором Ніком почав їздити куточками України та розповідати про них у своїх відеосюжетах у проєкті “Неизведанная Украина”. Вадим сказав для чого це робить:

— Зйомкою відео я займаюсь, щоб показати, що наша країна дуже цікава. У кожному відео розповідаю про туризм. На мій погляд, у нас є великий потенціал для розвитку туризму. Але для цього потрібно розвивати інфраструктуру, займатися реставрацією об’єктів, які є потенційно важливими для туризму, розвивати туристичний бізнес та рекламувати внутрішній туризм. Я та моя команда намагаємося залучити нашу аудиторію до подорожі по Україні, також сподіваємся, що наші відео допоможуть знайти інвесторів для рестоврації важливий туристичних об‘єктів.

Місто дуже вразило молоду команду киян:

— Кременець дуже привабливе місто для туристів, з багатою історією, є велика кількість природних та архітектурних пам’яток. Я був у Кременці у вихідні дні та на власні очі переконався, що місто дуже популярне серед туристів не тільки з України, а ще з країн сусідів. Сподіваюсь, що з роками у Кременці туристів буде ще більше.

Вадим має намір ще раз повернутися до Кременця. А також хоче розповісти про Почаїв — давнє утаємничене місто, розташоване менше, ніж за 20 кілометрів звідси.