Головна Новини Аварійний ямковий ремонт на дорогах області

Аварійний ямковий ремонт на дорогах області

Стрибки температури, постійні опади та інтенсивний рух транспорту призводять до виникнення нових пошкоджень на дорогах області, котрі не були давно ремонтовані. Основа дороги, котра втратила несну здатність, асфальтобетонне покриття, чий експлуатаційний термін давно руйнуються цілий рік, а взимку особливо швидко.

Для забезпечення проїзду у холодну пору року застосовується аварійний ямковий ремонт. За допомогою холодного асфальтобетону утрамбовуються небезпечні вибоїни, котрі становлять небезпеку для учасників дорожнього руху. Ця міра є тимчасовою та жодним чином не замінює поточного чи капітального ремонту. Проводиться аварійна ліквідація ямковості у суху погоду.

З 28.01 по 03.02 підрядні організації на замовлення Служби ліквідували на 14 км автошляхів 560 квадратних метри аварійної ямковості. З початку року – 2130 м2.З настанням сприятливої пори ліквідацію ямковості проводитимуть гарячими сумішами. Перепрошуємо за тимчасові незручності та просимо дочекатися ремонтно-будівельного сезону.