Головна Новини “Їжа Файного міста” – все про доставку, ціни та якість

“Їжа Файного міста” – все про доставку, ціни та якість

Якось відомий у Тернополі блогер, ведучий Андрій Турко задумався над тим, що варто перевірити якість продуктів у Файному місті. Андрій сам любить готувати і часто у своїх блогах розповідає про кулінарію. Він поділився ідеєю з добрим товаришем Андрієм Шкільняком.

Так у Тернополі з’явивися цікавий проект, інтернет-програма “Їжа Файного міста”.

Під час передачі хлопці роблять огляд тих чи інших продуктів. Перевіряють якість, ціни. Окрім того перевіряють сервіс того чи іншого ресторану, зокрема, як працює доставка.
Чи не найбільшої популярності зазнала передача з цікавою тематикою “Ковбаска на Паску”. Щоб бути більш об’єктивними, хлопці навіть покликали знаного у краї експерта, ресторатора, дегустатора та рекордсмена Ігоря Парія. Вони разом куштували різні ковбасні вироби, від різних виробників. А Ігор Степанович, у свою чергу, ще й давав рекомендації як правильно обирати якісний м’ясний продукт, і щоб він відповідав ціні.
“Ми хотіли зробити якісну, сучасну програму. Найперше, щоб вона була корисною і цікавою для наших любих тернополян. А ще трохи й розважальною”, – розповів Андрій Турко.
Вочевидь хлопцям це вдалося. “Їжа Файного міста” на Ютуб каналі, у соцмережах набирає тисячі переглядів, хлопці отримують силу силенну коментарів. Тернополяни щоразу просять зробити огляди нових і нових продуктів. А самі ресторації, у свою чергу, більш ретельніше ставляться до своїх клієнтів, щоб бува не стати “героєм” наступної передачі.