Головна Новини Історія сироти з Тернопільщини від якого двічі відмовлялися батьки

Історія сироти з Тернопільщини від якого двічі відмовлялися батьки

Зворушливого листа, котрий не залишив байдужим нікого із дописувачів ФБ, написав житель Тернопільщини Павло Демків, котрого опублікувала соцгрупа Майбутнє сиріт.

Павло розповів, що на третій день після народження від нього відмовилася мама та покинула у пологовому будинку. Чому, хлопець не знає, можливо через те, що він народився з вадою (церебральний параліч). Далі у хлопця почались мандри по інтернатах області. До шести років перебував у “Малятку” у Тернополі. А далі вчився в різних школа-інтернатах. Зокрема у Заліщиках перебував 7 років. Звідти його забрала сім’я, котра виявила бажання стати його опікунами. У новій родині Павло прожив п’ять років.

Далі вступив у Волочиський ліцей. Час від часу на канікули приїздив додому. Та одного разу, на зимові канікули перед ним грюкнули дверми, сказавши: “Тобі уже 18, далі думай сам як жити”.

Хлопець і пішов. Павло пише, що дуже переживає за своє майбутнє, адже поки ще навчається, житиме у гуртожитку, а далі – невідомість.

Та кілька днів тому ми зв’язалися з Павлом. Хлопець повідомив радісну новину. Знайшлися добрі люди, котрі йому допоможуть і підтримають в подальшому. Більше нічого хлопець розповідати не хотів. Лише, що ні на кого зла не тримає і сподівається, у нього почнеться нове щасливе життя.