Головна Новини Інвестиції у тепло. Обираємо житло з індивідуальним тепловим пунктом.

Інвестиції у тепло. Обираємо житло з індивідуальним тепловим пунктом.

З приходом зимових морозів питання тепла в оселях і розміру комунальних платежів стають чи не одними з найбільш актуальних. Та, на жаль, не завжди можна прослідкувати взаємозалежність між ними: чим більша оплата – тим тепліше у квартирі? Найчастіше відбувається так: велика оплата – холодно у квартирі. Оплата зростає та у квартирі все так само холодно. 

Така тенденція простежується вже не перший рік, тим більше у будинках з центральним опаленням. Мешканцям непросто домогтися справедливості у співвідношенні ціни та якості наданих послуг. Саме тому все більше людей вирішуються на перехід до індивідуального опалення.  

Окрім високих цін за холодну квартиру, центральне опалення має додатковий ряд недоліків: 

  1. Перебої постачання тепла;
  2. Ймовірність аварійних ситуацій та невідомі терміни їх врегулювання;
  3. Неможливість регулювання температури самостійно. Незалежно від того, яка температура обігріву у ваших радіаторів – всі платитимуть однаково.  

Ви збираєтесь придбати нову квартиру? Радимо звернути окрему увагу на сучасні комплекси з індивідуальними тепловими пунктами. Одним із таких є ЖК Щастя.  

Що таке індивідуальний тепловий пункт у багатоквартирному будинку? Які його перевага над централізованим теплопостачанням? 

Індивідуальний тепловий пункт – автоматизована модульна установка, що передає теплову енергію від зовнішніх теплових мереж до системи опалення, гарячого водопостачання, та вентиляції житлової будівлі. 

Більшість багатоквартирних будинків в Україні має централізоване опалення. На відміну від автономного опалення приватного будинку, в багатоквартирні будинки теплова енергія подається загальною мережею трубопроводів від спільної котельні. Чим ближче до котельні, тим тепліше у квартирі. Мешканці, що живуть поряд з нею отримують так званий «перетоп» та вимушені відкривати вікна, відповідно – чим далі квартира від котельні, тим в ній холодніше (при цьому тарифи на отримане тепло у всіх однакові).  

Централізоване опалення – це громіздка система без можливості налаштувати сталих параметрів роботи для конкретного будинку.

До того ж експлуатація масштабних інженерних систем залежить від багатьох факторів і не завжди дозволяє досягти заданих параметрів ефективності.

Як же подолати проблемні сторони централізованого опалення? Відповідь проста – індивідуальні теплові пункти.

Індивідуальний тепловий пункт у багатоквартирному будинку означає, що в разі раннього похолодання чи похмурої весни подача тепла може початися раніше, а закінчитися пізніше традиційного опалювального сезону. А якщо зима видалася теплою, можна легко відрегулювати температуру і не витрачати енергію даремно. 

Крім того, це суттєва економія для сімейного бюджету: відсутні теплові втрати при транспортуванні від централізованого джерела. Тим самим вартість комунальних послуг в будинках з ІТП в рази нижче в порівнянні з будинками, де використовується центральне опалення.

Розгляньмо найпривабливіші моменти, пов’язані з ІТП у порівнянні з централізованими системами:

  1. Система опалення будинку не залежить від проблем центрального опалення. Комфортні умови проживання автоматично підтримуються шляхом контролю параметрів теплоносія.
  2. Знижується аварійність через зручність системи та ширші можливості обслуговування. 
  3. Зменшуються витрати на теплоізоляцію та інші матеріали. Витрати на опалення та обслуговування незрівнянні з платежами, які стягують з користувачів централізованої системи теплопостачання. 
  4. Знижуються витрати на будівництво та утримання трубопроводів.
  5. Параметри постачання тепла налаштовуються  в залежності від побажань споживачів. Ви зможете регулювати комфортну для вас температуру, і ваші близькі не будуть хворіти через холодні батареї.

Опалення в новобудовах: обираємо найкраще

Життя в новобудові з індивідуальним тепловим пунктом – той випадок, коли до хорошого звикаєш швидко. Одним із сучасних комплексів Тернополя, що мають ІТП є ЖК «Щастя». Новобудова оснащена індивідуальною системою опалення та встановленими радіаторами в кожній квартирі. А ще, завдяки використанню енергозберігаючих технологій в будівництві (якісне утеплення стін та даху) мешканці ЖК «Щастя» можуть суттєво економити на енергоносіях.

Варто відзначити, що, крім ІТП, ЖК “Щастя” має ще цілий ряд переваг. Серед яких зручне місце розташування, близькість до інфраструктури, родзинкою є те, що за декілька кроків від комплексу знаходиться всім відомий лижний спуск «Савич парк».  Також перевагою є дизайнерське архітектурне рішення житлових будинків і прибудинкової території та різноманітність планувань квартир. 

Все ще не визначилися з вибором? Тоді знайдіть час відвідати до відділу продажів. Вас приємно здивують гнучкі ціни і зручна система розтермінування платежів. ЗИМОВА ЗНИЖКА -14%!!! І цілком можливо, що саме з ЖК «Щастя» ваші мрії про ідеальну квартиру стануть реальністю!

Телефонуйте  +38 (096) 191 31 51 або особисто завітайте у відділ продажу за адресою : м. Тернопіль, вул.Острозького, 47а.